Tuotevertailu

Tuotevertailussa ei ole tuotteita.

Liikelahjat

Liikelahjat

Liikelahjat yrityksille ja organisaatiolle

Balmuirin asusteet ja kodintuotteet valmistetaan huolella valituista, laadukkaista materiaaleista. Balmuir-tuotteet ovat mitä parhaimpia lahjoja silloin, kun halutaan muistaa henkilökuntaa, asiakkaita, yhteistyökumppaneita tai merkkipäiväsankareita.

Alla esimerkkejä liikelahjojen valikoimasta. Tutustu myös yrityslahjakatalogiimme. Ota yhteyttä niin kerromme yritysten sopimushinnoista: Puh: +358-40-705-6353 / Email: sales@balmuir.com

Joululahjat työntekijöille ja yritysasiakkaille helposti verkosta

Balmuir-tuotteet ovat mitä parhaimpia lahjoja silloin, kun halutaan muistaa henkilökuntaa, työntekijöitä, yritysasiakkaita, yhteistyökumppaneita tai merkkipäiväsankareita eikä tavallinen lahja riitä. Antajalle on tärkeää, että lahjaa arvostetaan ja lahja muistuttaa antajastaan vielä vuosienkin jälkeen.

Uskomme, että vähemmän on enemmän ja että laatu on muodissa ikuisesti. Tarjoamme laajan valikoiman laadukkaita lahjaideoita pienistä avaimenperistä näyttäviin kashmirhuiveihin. Valmistamme tuotteita myös asiakastoiveiden mukaan ja toimitamme ne halutuissa lahjapakkauksissa.

Selaa myös yritysmyyntikuvastoamme. 

Ota yhteyttä niin kerromme lisää yritysten sopimushinnoista: Puh: +358-40-705-6353 / Email: sales@balmuir.com