Rauskunnahka kalvosinnappi - Caviar

79,00 €

Tuote saatavilla

Valitse määrä :
Personoi suosikkipaitasi Balmuirin tyylikkäillä rauskunnahkaisilla kalvosinnapeilla. Rauskunnahkaa on käytetty vuosisatoja sen huomattavan kauneuden ja kestävyyden vuoksi. Se on ollut ylhäisön suosiossa jo faaraoiden ajoista lähtien ja se on yksi maailman kestävimmistä nahkamateriaaleista - siihen liitetäänkin usein sanat ikuinen ja merten jalokivi. Balmuirin hienostuneen maskuliiniset kalvosinnapit elävöittävät tyylikkäästi miesten business- ja juhlapukeutumista.

Balmuirin tuotteissa käytetyt rauskut pyydetään ravinnon vuoksi ja nahka tulee sivutuotteena.

Kuvaus
Materiaali: Rauskunnahka, hopeansävyiset metaliosat
Väri: Caviar
Koko: Ø 18mm
Pakkaus: Balmuirin lahjapaketointi satiininauhoin
Valmistusmaa: Thaimaa

Yksityiskohdat

EN Add some colour to that favourite shirt with these elegant Balmuir stingray cufflinks. Stingray leather has been utilized for centuries because of its outstanding beauty and durability. It is perhaps the most durable leather, often referred to as ”immortal” and jewel of the sea. Hence, it was already preferred by emperors and pharaohs as a symbol of their power. These sophisticated and masculine Balmuir cufflinks will enhance every business look.

The stingrays used for Balmuir products are caught for food. The leather is a byproduct.

FI Personoi suosikkipaitasi Balmuirin tyylikkäillä rauskunnahkaisilla kalvosinnapeilla. Rauskunnahkaa on käytetty vuosisatoja sen huomattavan kauneuden ja kestävyyden vuoksi. Se on ollut ylhäisön suosiossa jo faaraoiden ajoista lähtien ja se on yksi maailman kestävimmistä nahkamateriaaleista - siihen liitetäänkin usein sanat ikuinen ja merten jalokivi. Balmuirin hienostuneen maskuliiniset kalvosinnapit elävöittävät tyylikkäästi miesten business- ja juhlapukeutumista.

Balmuirin tuotteissa käytetyt rauskut pyydetään ravinnon vuoksi ja nahka tulee sivutuotteena.

DESCRIPTION Material: Stingray leather, metal Colour: Caviar leather, silver metal Size: Ø 18 mm Package: Balmuir gift box

Lisätiedot

Tuotekoodi 610505199
Lisätiedot ei saatavilla
Kokotiedot ei saatavilla
Lisätiedot ei saatavilla
Kampanja ei saatavilla