Tuotevertailu

Tuotevertailussa ei ole tuotteita.

Lahjakortit

Lahjakortit

Lahjakortti

Balmuirin lahjakortti on erinomainen lahja niin naiselle kuin miehelle. Balmuir-lahjakortti toimitetaan kauniissa Balmuirin lahjakuoressa ja virtuaalisen lahjakortin saat saman tien joko omaan tai lahjan saajan sähköpostiin. Valitse haluamasi summa, täytä tietosi ja tilaa nyt.

Balmuir-lahjakortti helposti netistä

Balmuir-lahjakortti on varma valinta silloin, kun et osaa valita lahjaksi sopivaa tuotetta tai kun tarvitset lahjan välittömästi. Balmuir-lahjakortti sopii esimerkiksi syntymäpäivälahjaksi, vuosipäivälahjaksi tai valmistujaislahjaksi. Voit valita haluamasi lahjakortin summan 50 ja 500 euron välillä. Voit myös lisätä lahjakorttiin oman onnittelutekstit.

Balmuir-lahjakortti on saatavissa kahdessa muodossa: postitse lähetettynä tai sähköisenä lahjakorttina. Toimitamme Balmuir-lahjakortin kauniisti satiininauhoin sidottuna lahjakuoressa valitsemaasi osoitteeseen.

Tarvitsetko lahjan heti? Mikäli tarvitset lahjakortin heti, voimme lähettää virtuaalisen lahjakortin välittömästi tilauksen tehtyäsi lahjakortin saajan sähköpostiin. Voit myös lähettää viestin itsellesi ja tulostaa sen lahjansaajalle.