Tuotevertailu

Tuotevertailussa ei ole tuotteita.

Lahjat 100-300 €

Lahjat 100-300 €

Lahjaideat 100 €–300 €

Alta löydät valikoiman 100–300 € maksavia lahjaideoita. Voit tilata Balmuir-lahjan myös kauniisti paketoituna suoraan lahjansaajan postiosoitteeseen. Huomioithan, että joululahjojen viimeinen tilauspäivä oli su 20.12. Tee joululahjaostokset Balmuir-liikkeissä tai ilahduta rakastasi sähköisellä lahjakortilla.

Kauniisti paketoidut lahjat verkosta suoraan lahjansaajan osoitteeseen kotiinkuljetettuina

Kaikki verkkokaupasta tilatut Balmuir-tuotteet pakataan kauniisiin lahjapakkauksiin, joka on heti valmis annettavaksi lahjansaajalle. Voimme toimittaa valmiiksi paketoidun lahjan myös suoraan lahjansaajan toimitusosoitteeseen. Valitse toimitusosoitteeksi tällöin lahjansaajan osoite ja kirjoita tervehdysviesti ostoskorin kommentti-kenttään.

Toimitamme yli 50 € verkkokauppatilaukset maksutta Postin ja Matkahuollon noutopisteisiin. Voit myös valita toimituksen suoraan kotiin.

Joululahjojen viimeinen tilauspäivä oli su 20.12. Tee joululahjaostokset Balmuir-liikkeissä tai ilahduta rakastasi sähköisellä lahjakortilla.

Ajalla 1.12–20.12.2020 tehdyillä joululahjaostoksilla on pidennetty palautusoikeus loppiaiseen 6.1.2021 saakka. Lue lisää joululahjojen toimitusajoista >