Tuotevertailu

Tuotevertailussa ei ole tuotteita.

Lahjat yli 300 €

Lahjat yli 300 €

Lahjaideat yli 300 €

Keräsimme yhteen parhaat yli 300 € maksavat lahjaideat, joiden joukosta jokainen löytää etsimänsä. Klassiset nahkalaukkumme ja pehmoiset kashmirvaatteemme ovat suunniteltu kestämään aikaa, joten niistä riittää iloa vuosiksi. Huomioithan, että joululahjojen viimeinen tilauspäivä oli su 20.12. Tee joululahjaostokset Balmuir-liikkeissä tai ilahduta rakastasi sähköisellä lahjakortilla.

Kauniisti paketoidut lahjat verkosta suoraan lahjansaajan osoitteeseen kotiinkuljetettuina

Kaikki verkkokaupasta tilatut Balmuir-tuotteet pakataan kauniisiin lahjapakkauksiin, joka on heti valmis annettavaksi lahjansaajalle. Voimme toimittaa valmiiksi paketoidun lahjan myös suoraan lahjansaajan toimitusosoitteeseen. Valitse toimitusosoitteeksi tällöin lahjansaajan osoite ja kirjoita tervehdysviesti ostoskorin kommentti-kenttään.

Toimitamme yli 50 € verkkokauppatilaukset maksutta Postin ja Matkahuollon noutopisteisiin. Voit myös valita toimituksen suoraan kotiin.

Joululahjojen viimeinen tilauspäivä oli su 20.12. Tee joululahjaostokset Balmuir-liikkeissä tai ilahduta rakastasi sähköisellä lahjakortilla.

Ajalla 1.12–20.12.2020 tehdyillä joululahjaostoksilla on pidennetty palautusoikeus loppiaiseen 6.1.2021 saakka. Lue lisää joululahjojen toimitusajoista >