Tuotevertailu

Tuotevertailussa ei ole tuotteita.

Isänpäivälahjat

Isänpäivälahjat

Isänpäivälahjaideat ja -edut

Ilahduta isää laadukkaalla ja henkilökohtaisella lahjalla. Toimitus myös suoraan lahjansaajalle. Tarkista toimituspäivät sivun alaosasta.

Hyödynnä myös isänpäivän erikoisedut: esimerkiksi Portofino-kylpytakki ja -tohvelit yhteensä 199 € (norm. 224 €). Kampanjasäännöt >Tilaa lahjat ajoissa


Tilaathan isänpäivälahjat viimeistään tiistaina 3.11., jotta ne ehtivät ajoissa perille. Huomioithan, että nimikoitavat lahjat tulee tilata aikaisemmin.

Monogrammattavat lahjat tulee tilata viimeistään sunnuntaina 1.11. Monogrammattavia lahjoja ovat nahkaiset Balmuir-tuotteet, kuten laukut, lompakot, matkatarvikkeet ja avaimenperät.

Brodeerattavien lahjojen viimeinen tilauspäivä oli tiistaina 27.10. Brodeerattavia lahjoja ovat Portofino-kylpytakit, Lugano-pyyhkeet ja Highland-huivit.

Valmiiksi paketoidut Balmuir-lahjat voidaan toimittaa myös suoraan lahjansaajalle. Valitse toimitusosoitteeksi tällöin lahjansaajan osoite ja kirjoita viesti ostoskorin kommenttikenttään. Kotiintoimitus 8,90 €. Yli 50 € tilaukset toimitetaan maksutta noutopisteisiin. Lue lisää toimitustavoista ja -kuluista.

Etsitkö viime hetken lahjaideaa? Voit tilata sähköisen Balmuir-lahjakortin suoraan sähköpostiin vaikka vasta isänpäivän aamuna 8.11.