Tuotevertailu

Tuotevertailussa ei ole tuotteita.

Äitienpäivälahjat

Äitienpäivälahjat

Äitienpäivälahjat -20 %

Tarjoamme -20 % normaalihintaisesta mallistostamme koodilla SEASON20 maaliskuun loppuun saakka.  Toimitamme verkkokauppatilaukset maksutta Suomeen. Lue lisää kampanjasäännöistä > 

Voimme toimittaa kauniisti paketoidut Balmuir-lahjat myös suoraan lahjansaajalle.

Ylellinen äitienpäivälahja kauniisti paketoituna

Etsikö lahjaideaa äidille, vaimolle tai anopille? Tutustu laadukkaisiin lahjoihin, jotka on valmistettu hienoimmista luonnonmateriaaleista

Kaikki verkkokaupasta tilatut Balmuir-tuotteet pakataan kauniisiin satiininauhoin koristeltuihin lahjapakkauksiin, joka on heti valmis annettavaksi lahjansaajalle. Voimme toimittaa valmiiksi paketoidun lahjan myös suoraan lahjansaajan toimitusosoitteeseen. Valitse toimitusosoitteeksi tällöin lahjansaajan osoite ja kirjoita tervehdysviesti ostoskorin kommentti-kenttään.

Toimitamme verkkokauppatilaukset maksutta Postin ja Matkahuollon noutopisteisiin. Voit myös valita toimituksen suoraan kotiin hintaan 8,90 €.

Tilaathan brodeerattut lahjat viimeistään maanantaina 27.4.2020, jolloin ne toimitetaan kauniisti paketoituna, valmiina lahjana perille ennen äitienpäivää. Brodeerattavia lahjoja on Portofino-kylpytakit, Lugano-pyyhkeet ja Highland-huivit.