Tuotevertailu

Tuotevertailussa ei ole tuotteita.

Perkaalipuuvilla

Perkaalipuuvilla

Perkaalipuuvillalakanat ja -tyynyliinat

Korkealaatuisesta Egyptin puuvillasta valmistetut Caspian-vuodevaatteet tuovat kotiin ripauksen ylellistä hotellitunnelmaa. Perkaalikudonta antaa liinavaatteille upean tekstuurin ja kauniin himmeän pinnan. Lue lisää materiaalista >


Materiaaliopas: Perkaalipuuvilla

Perkaalipuuvilla eli percale on sileä ja erittäin pehmeä materiaali, joka tuo mieleen ylelliset hotellilakanat. Tiheäkudoksisessa perkaalikankaassa on hieman rapea tuntuma ja himmeästi hohtava pinta. Perkaalikudottu kangas ei ole ihonmyötäinen, vaan peiton ja ihon väliin jää hieman ilmaa, mikä saa lakanan tuntumaan ihanan viileältä. Perkaaliliinavaatteet ovatkin hyvä valinta erityisesti lämpimiin kesäkuukausiin.

Balmuirin perkaalivuodevaatteet on valmistettu Portugalissa korkealaatuisesta Egyptin puuvillasta, jonka kuidut ovat tavallista pidemmät ja ohuemmat. Perkaalilakanoiden langantiheys on 300. Kestävä ja helppohoitoinen materiaali vain paranee käytössä. Perkaalipuuvillalakanat ovat parhaimmillaan, kun ne silittää tai mankeloi hieman kosteana pesun jälkeen.