Pellavatyynyliina - Seagrass

29,40 €

42,00 €

Tuote saatavilla

Valitse määrä :

Balmuirin pellavatyynyliinoilla tuot kaunista vintagetunnelmaa makuuhuoneeseesi. Tyynyliinat tuntuvat ilmavilta ja miellyttäviltä niin lämpimässä kuin viileässäkin. Tuotteet on valmistettu Euroopassa hienoimmasta, pestystä pellavasta laadukkainta lankaa käyttäen. Materiaalin ainutlaatuisen pesukäsittelyn tuloksena tyynyliina tuntuu miellyttävän pehmeältä ihoa vasten. Balmuir-pellavatyynyliinat ovat helppohoitoisia, sillä niitä ei tarvitse välttämättä silittää. 

Kuvaus
Materiaali: 100% pesty pellava, valmistettu Euroopassa
Väri: Seagrass
Koko: Tyynyliina: 50x60cm
Valmistusmaa: Liettua

Pellavavuodevaatteet sopivat myös lahjaksi laadukkaiden materiaalien ystävälle. Huomioithan, että pellava on luonnonkuitu ja siksi siitä irtoaa nukkaa erityisesti ensimmäisten pesukertojen yhteydessä.Yksityiskohdat

Balmuir linen is very durable and feels softer after each washing. Easy to care, no need for ironing. DESCRIPTION Material: 100% linen Colour: Seagrass Product care: We recommend that all Balmuir bed and table linen to be washed at 40 degrees.

Lisätiedot

Tuotekoodi 161019709
Lisätiedot Ei
Kokotiedot Ei
Lisätiedot

Pellavavuodevaatteet sopivat myös lahjaksi laadukkaiden materiaalien ystävälle. Huomioithan, että pellava on luonnonkuitu ja siksi siitä irtoaa nukkaa erityisesti ensimmäisten pesukertojen yhteydessä.

Kampanja Ei