Tuotevertailu

Tuotevertailussa ei ole tuotteita.

Peitot

Peitot

Torkkupeitot ja päiväpeitteet

Viimeistele petaus tai olohuoneen sisustus tyylikkäällä peitolla. Valikoimastamme löydät pehmeitä peittoja, jotka on valmistettu hienoimmista luonnonmateriaaleista, kuten kid mohairista, puuvillasta, villa-kashmirista, pellavasta ja baby alpakan villasta. Suurimpia peittojamme voi käyttää myös päiväpeittoina.

Kudottu torkkupeitto ja neulottu huopa kotiin tai mökille

Luo kotiisi upeaa tunnelmaa kevyellä ja pehmeällä torkkupeitolla. Balmuir-peitto on kaunis sisustuselementti ja täydellinen viileiden iltojen lämmittäjä. Peitto on tyylikäs lisä laskostettuna sohvan tai nojatuolin selkänojalle sekä petaukseen. Torkkupeittoon on myös ihana kietoutua viilentyvinä iltoina terassilla ja parvekkeella.

Balmuir-peittojen maanläheiset, kauniit värit luovat rauhallisen tunnelman ja peiton tekstuuri antaa sisustukseen ryhtiä ja selkeyttä. Baby alpakasta, villa-kashmirista ja kid mohairista valmistetut torkkupeitot lämmittävät viileinä ilmoina, mutta pehmeytensä ansiosta tuntuvat miellyttäviltä iholla. Puuvillapeitot ja pellavapeitot ovat kevyitä ja ilmavia, joten ne tuovat kotiisi raikasta tunnelmaa. Yhdistä peitot Balmuir-koristetyynyjen kanssa.