Marbel-silkkipyjama - Crystal Pink

0,00 €

Valitse määrä:
Ylellinen Marbel-pyjama on valmistettu 100 % silkistä. Klassiseen silkkipyjamaan kuuluvat pitkähihainen, napitettava paita ja housut, joita voi käyttää yhdessä tai erikseen. Yöpaidan kauluksessa, etureunassa ja hihassa on kapea, samansävyinen silkkireunus. Kauniit helmiäisnapit viimeistelevät kokonaisuuden. Himmeästi hohtava silkki saa pyjaman värit hehkumaan.
Kuvaus
Materiaali: 100 % silkki, 22 momme
Väri: Crystal pink
Koko: S, M, L, XL
Kokotiedot: Tutustu kokotaulukkoon >
Hoito-ohje: Käsinpesu viileässä vedessä, tasokuivaus. Silitys tarvittaessa matalalla lämmöllä. Kuivapesua suositellaan.
Pakkaus: Lahjapaketointi
Valmistusmaa: Kiina
Lisätiedot: Studiomallimme on 177 cm pitkä ja hänellä on yllään koko S.

Marbel-silkkimallisto koostuu naisten aamutakeista, pyjamista sekä unimaskeista. Hemmottele itseäsi tai muista rakkaimpaasi silkkioloasulla, joka tuo arkeen ylellisyyttä. Miellyttävän pehmeä silkki hellii herkempääkin ihoa. Silkki mukautuu lämpötilaan, minkä ansiosta se tarpeen mukaan joko lämmittää tai viilentää vuodenaikojen vaihtuessa.Yksityiskohdat

-

Lisätiedot

Tuotekoodi marbel-silk-pyjama-crystal-pink
Lisätiedot Studiomallimme on 177 cm pitkä ja hänellä on yllään koko S.
Kokotiedot Tutustu kokotaulukkoon >
Lisätiedot

Marbel-silkkimallisto koostuu naisten aamutakeista, pyjamista sekä unimaskeista. Hemmottele itseäsi tai muista rakkaimpaasi silkkioloasulla, joka tuo arkeen ylellisyyttä. Miellyttävän pehmeä silkki hellii herkempääkin ihoa. Silkki mukautuu lämpötilaan, minkä ansiosta se tarpeen mukaan joko lämmittää tai viilentää vuodenaikojen vaihtuessa.

Kampanja Ei