Tuotevertailu

Tuotevertailussa ei ole tuotteita.

Kotikylpylä

Kotikylpylä

Luo kylpyhuoneestasi rentouttava koti-spa

Tutustu vinkkeihimme ja sisusta kylpyhuoneeseen ylellistä spa-tunnelmaa Balmuirin upeilla tuotteilla.

Rentouttava spa-hetki

Rentoudu koti-spassa. Kietoudu kylvyn jälkeen muhkeaan Portofino-kylpytakkiin, jossa viihtyy pidempäänkin. Portofino on myös täydellinen lahjaidea, sillä kylpytakin selkään on mahdollista brodeerata oma nimi.

Sisusta kylpyhuone pyyhkeillä

Tuo kylpyhuoneeseen spa-tunnelmaa laadukkailla pyyhkeillä, joiden tyylikkäistä värivaihtoehdoista löytyy sopiva yhdistelmä jokaiseen tyyliin. Onko valintasi ylelliset ja muhkeat, supima-puuvillasta valmistetut Lugano-pyyhkeet vai kepeän pellavaiset vohvelipyyhkeet? Kylpyhuone saa pehmeämmän ilmeen Lugano-kylpyhuonematolla, joka tuntuu pumpulinpehmeältä varpaidesi alla.

Hemmottelua kaikille aisteille

Vastustamattoman tuoksuiset Como-tuoksukynttilät on tehty käsin luonnollisista mineraali- ja kasvivahoista. Kynttilöissä käytetyt herkät, monisävyiset tuoksut on valmistettu Ranskassa ja Italiassa. Kaunis Como-lasikupu sekä suojaa kynttilää että auttaa sitä säilyttämään tuoksun pidempään. Lasikupu ja kynttilä ovat yhdessä upea lahjaidea, joka ilahduttaa kodinsisustajaa.

Jos pidät tuoksukynttilöistä, ihastut varmasti myös huonetuoksuihin. Huonetuoksut sopivat hyvin niin kylpyhuoneeseen kuin eteiseenkin. Voit säätää tuoksun voimakkuutta tuoksutikkujen määrää vaihtelemalla. Sulje silmäsi ja anna ihanien tuoksuvivahteiden viedä sinut mennessään.