Lausanne-kashmirtakki - Musta

0,00 €

Valitse määrä:

BMuir Lausanne -kashmirtakki on upea, käyttäjäänsä hemmotteleva asu. Hienoimmasta kashmirista valmistettu Lausanne-neuletakki on silkkisen pehmeä ja tuntuu miellyttävältä iholla. Kashmiraamutakissa on etutaskut ja vyötäröllä solmittava vyö. Laadukkaaseen Lausanne -kashmirtakkiin on ihana pukeutua kaikissa tilanteissa. Erinomainen lahjaidea laatua ja tyyliä arvostavalle ystävälle.


Tutustu kokotaulukkoon. 


Ostaessasi BMuir-kashmirtuotteen, saat tuotteen hoitoon tarkoitetun kashmirkamman veloituksetta. Kampa toimitetaan tuotteen mukana. 


Suosittelemme kashmirneuleiden säilyttämistä viikattuna ja säännöllistä tuuletusta. Lue lisää kashmirneuleiden hoito-ohjeista >


BMuir logo

Kuvaus
Materiaali: 100% kashmir. Erittäin hieno kashmirkuitu: 12 gauge, 15,5–16 mikro, pituus 34–36 mm.
Väri: Musta
Koko: L, M, S
Tuotteen mukana: Kashmirkampa
Hoito-ohje: Käsinpese väljässä, max. 30°C vedessä nurinpäin, käytä villapesuainetta. Ei huuhteluainetta. Älä kierrä tai liota. Poista liika vesi pyyhkeen sisällä. Muotoile kosteana. Tasokuivaus välttäen auringonvaloa. Suosittelemme kemiallista pesua.
Pakkaus: Balmuirin lahjapaketointi satiininauhoin
Valmistusmaa: Kiina
Lisätiedot: Studiomallimme on 174 cm pitkä ja hänellä on yllään koko S. Koon M pituus 112cm.

Yksityiskohdat

Balmuir Lausanne kashmiraamutakki on ylellinen ja hemmotteleva kotiasu. Huippulaadukas materiaali on erityisen pehmeä ja miellyttävä iholle. Siihen on ihana pukeutua kylvyn jälkeen tai aamun hetkiin. Balmuir Lausanne aamutakki on myös arvostettu lahja.

Lisätiedot

Tuotekoodi lausanne-robe-100-cashmere-black
Lisätiedot Studiomallimme on 174 cm pitkä ja hänellä on yllään koko S. Koon M pituus 112cm.
Kokotaulukko ei saatavilla
Lisätiedot ei saatavilla