Tuotevertailu

Tuotevertailussa ei ole tuotteita.

Joulukauppa

Balmuirin joulukauppa

 

 

Balmuir lahjakortti

Balmuir lahja naiselle

Balmuir lahja miehelle

Balmuir nimikoitavat tuotteet

Balmuir lahjat  sisustajalle

Balmuir lahjat  matkailijalle

Parhaimmat joululahjaideat

Keräsimme yhteen joulun toivotuimmat lahjat. Balmuirin joulukaupasta löydät lahjan kaikille heille, jotka arvostavat laatua, ajatonta tyylikkyyttä ja hienoimpia luonnonmateriaaleja.

Tyylikkäät, hienoimmista luonnonmateriaaleista valmistetut lahjat lämmittävät mieltä pitkään. Miten olisi vaikkapa kashmirneule, ylelliset vuodevaatteet tai kauniit keittiöpellavat? Muistathan, että Balmuirilta löytyy myös lahjoja, jotka voidaan personoida nimellä tai nimikirjaimilla.

Tilaathan joululahjat viimeistään 20.12., jolloin ne ehditään toimittaa kauniisti paketoituna, valmiina lahjana perille ennen joulua.

Huomioithan, että nimikoitavat lahjat tulee tilata aikaisemmin.

  • Monogrammattavat lahjat tulee tilata viimeistään sunnuntaina 13.12.2020. Monogrammattavia lahjoja ovat laukut, lompakot, avaimenperät ja muut nahkaiset Balmuir-tuotteet.
  • Brodeerattavat lahjat tulee tilata viimeistään sunnuntaina 6.12.2020. Brodeerattavia lahjoja ovat Portofino-kylpytakit, Lugano-pyyhkeet ja Highland-huivit.

Viime hetken lahjaidea – verkkokaupastamme voit hankkia Balmuir-lahjakortin suoraan sähköpostiin vaikka vasta jouluaaton aamuna 24.12.2020.