Highland-huivi - Silver Pink

0,00 €

Valitse määrä:
+29,00 €

Merkkien määrä enintään: 3

Balmuir Highland -kashmirhuivi on yksi mallistomme klassikoista. Yksinkertaisen tyylikäs, ajaton kaulahuivi sopii niin naisille kuin miehillekin kaikkiin vuodenaikoihin. Balmuir Highland -huivi on valmistettu hienoimmasta Sisä Mongolian kashmirista klassista kudontamenetelmää käyttäen - se tuntuu pehmeältä ja lämpimältä ihoa vasten.
Kuvaus
Materiaali: 100% kashmir
Väri: Silver pink
Koko: 42x180cm, 63x180cm
Hoito-ohje: Kuivapesu
Pakkaus: Balmuirin lahjapaketointi satiininauhoin
Valmistusmaa: Kiina
Personoi huivi kauniisti brodeeratuilla nimikirjaimilla. Fontti on kuvan mukainen.
Huomioithan, että brodeeratuilla tuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta. Toimitusaika on noin 2 viikkoa pidempi.

Yksityiskohdat

EN The precious Balmuir Highland scarf represents the high end of Balmuir accessory collection providing a sophisticated complement to your garderobe. The colour palette includes both classic and brighter colours in different sizes. Balmuir Highland scarf is made of the best Mongolian cashmere. FI Balmuir Highland-huivi edustaa ylellisyyttä parhaimmillaan. Se on upea ja tyylikäs asuste, jonka värivalikoimista löytyy sekä klassisia että värikkäitä vaihtoehtoja ja myös eri kokoja. Huivi sopii sekä naisille että miehille. Balmuir Highland-huivi on valmistettu parhaimmasta Mongolian kashmirista. DESCRIPTION Material: 100% cashmere Colour: Silver pink Sizes: 42 x 180 cm, 63 x 180 cm Product care: Dry clean Package: Balmuir gift box

Lisätiedot

Tuotekoodi highland-scarf-several-sizes-silver-pink
Lisätiedot Ei
Kokotaulukko ei saatavilla
Lisätiedot Personoi huivi kauniisti brodeeratuilla nimikirjaimilla. Fontti on kuvan mukainen. Huomioithan, että brodeeratuilla tuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta. Toimitusaika on noin 2 viikkoa pidempi.