Highland-huivi - Meleerattu Harmaa

0,00 €

Valitse määrä:
+29,00 €

Merkkien määrä enintään: 3

Highland -kashmirhuivi on yksi mallistomme klassikoista. Yksinkertaisen tyylikäs, ajaton kaulahuivi sopii niin naisille kuin miehillekin kaikkiin vuodenaikoihin. Balmuir Highland -huivi on valmistettu hienoimmasta Sisä Mongolian kashmirista klassista kudontamenetelmää käyttäen - se tuntuu pehmeältä ja lämpimältä ihoa vasten.
Kuvaus
Materiaali: 100% kashmir
Väri: Meleerattu harmaa
Koko: 30x180cm, 42x180cm, 63x180cm
Hoito-ohje: Kuivapesu
Pakkaus: Lahjapaketointi
Valmistusmaa: Kiina

Voit personoida huivisi brodeerauksella kirjoittamalla nimikirjaimet yllä olevaan kenttään. Huomioithan, että brodeeratuilla tuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta. Toimitusaika on noin 2 viikkoa pidempi.Yksityiskohdat

Balmuir Highland-huivi edustaa ylellisyyttä parhaimmillaan. Se on upea ja tyylikäs asuste, jonka värivalikoimista löytyy sekä klassisia että värikkäitä vaihtoehtoja ja myös eri kokoja. Huivi sopii sekä naisille että miehille. Balmuir Highland-huivi on valmistettu parhaimmasta Mongolian kashmirista.

Lisätiedot

Tuotekoodi highland-scarf-several-sizes-melange-grey
Lisätiedot Ei
Kokotiedot Ei
Lisätiedot

Voit personoida huivisi brodeerauksella kirjoittamalla nimikirjaimet yllä olevaan kenttään. Huomioithan, että brodeeratuilla tuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta. Toimitusaika on noin 2 viikkoa pidempi.

Kampanja Ei