Helsinki-printtihuivi - Pine Green

329,00 €

Tuote saatavilla

Valitse määrä :

Balmuir-klassikkona tunnettu Helsinki-kashmirhuivi on valmistettu hienoimmasta, pehmeästä kashmirista. Trendikäs eläinkuosi antaa ikoniselle huiville päivitetyn ilmeen. Helsinki-huivi on tyylikäs ja monikäyttöinen asuste. Huivi sopii esimerkiksi matkoille erinomaisesti mukaan, sillä se menee pieneen tilaan, eikä rypisty. Lisäksi se on kevyt, mutta lämmin.

Kuvaus
Materiaali: 100% kashmir
Väri: Pine green
Koko: 70x195cm
Hoito-ohje: Käsinpesu viileässä vedessä, tasokuivaus. Silitys tarvittaessa matalalla lämmöllä. Kuivapesua suositellaan.
Pakkaus: Lahjapaketointi
Valmistusmaa: Nepal
Helsinki-huivit valmistetaan hienoimmasta kashmirista. Korkean laadun takaa tarkkaan valikoidun materiaalin lisäksi langan huolellinen kehrääminen ja perinteinen neulonta. Hyvin huollettuna Helsinki-huivi kestää käytössä vuodesta toiseen. Valitse suosikkisi laajasta värivalikoimasta.


Yksityiskohdat

Balmuir-klassikkona tunnettu Helsinki-huivi on valmistettu hienoimmasta kashmirista. Balmuir Helsinki-huivi on elegantti, tyylikäs ja rento monikäyttöinen asuste, joka on helppo yhdistää eri asukokonaisuuksiin ja sopii kaikkiin tilaisuuksiin. Löydä omasi laajasta koko- ja värivalikoimasta.

Lisätiedot

Tuotekoodi 122101730
Lisätiedot Ei
Kokotiedot Ei
Lisätiedot Helsinki-huivit valmistetaan hienoimmasta kashmirista. Korkean laadun takaa tarkkaan valikoidun materiaalin lisäksi langan huolellinen kehrääminen ja perinteinen neulonta. Hyvin huollettuna Helsinki-huivi kestää käytössä vuodesta toiseen. Valitse suosikkisi laajasta värivalikoimasta.
Kampanja Ei