Gregor-sormus & kalvosinnappi -rasia

129,00 €

Tuote saatavilla

+29,00 €

Merkkien määrä enintään: 3

Hienostunut Balmuir Gregor -kalvosinnappikotelo on tyylikäs säilytysratkaisu tärkeimmille, pienille arvotavaroille. Gregor-kotelo suojaa sormuksesi ja kalvosinnappisi naarmuuntumiselta ja pölyltä, ja se on myös kaunis sisustuselementti. Gregor-kalvosinnappirasia on valmistettu käsityönä erittäin korkealaatuisesta vesipuhvelinnahasta ja siinä on tilaa usealle sormukselle ja kalvosinnapille. Erinomainen lahjaidea ajatonta tyyliä ja hienointa käsityötä arvostavalle miehelle.

Voit personoida tuotteen 29 euron lisähintaan kirjoittamalla nimikirjaimet yllä olevaan kenttään. Huomioithan, että personoiduilla tuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta. Personoidun tuotteen toimitusaika saattaa olla noin viikon normaalia pidempi.
Kuvaus
Materiaali: Vesipuhvelinnahka, lasikansi
Väri: Tummanruskea
Yksityiskohtien väri: Kulta
Koko: 17x15x6cm
Hoito-ohje: Pyyhintä nihkeällä, värjäämättömällä liinalla.
Pakkaus: Balmuir-lahjalaatikko

Yksityiskohdat

EN Sophisticated Balmuir Gregor ring & cufflink case offers an elegant spot to store your treasured pieces at home. Gregor case features several compartments to keep rings and cufflinks organized while safeguarding them against scrapes and scratches. Balmuir Gregor ring & cufflink case is carefully stitched and crafted from premium buffalo leather. A perfect gift idea for any occasion or addition to your own homen. FI Hienostunut Balmuir Gregor -kalvosinnappikotelo on tyylikäs säilytysratkaisu tärkeimmille, pienille arvotavaroille. Gregor-kotelo suojaa sormuksesi ja kalvosinnappisi naarmuuntumiselta ja pölyltä, ja se on myös kaunis sisustuselementti. Gregor-kalvosinnappirasia on valmistettu käsityönä erittäin korkealaatuisesta vesipuhvelinnahasta ja siinä on tilaa usealle sormukselle ja kalvosinnapille. Erinomainen lahjaidea ajatonta tyyliä ja hienointa käsityötä arvostavalle miehelle. DESCRIPTION Material: Buffalo leather, glass lid Colour: Dark brown Size: 17 x 15 x 6cm Package: Balmuir gift box

Lisätiedot

Tuotekoodi 145518400