Gregor-9 solmion rasia

229,00 €

Saatavilla heti

+29,00 €

Merkkien määrä enintään: 3

Tyylikäs Balmuir Gregor -solmiorasia pitää solmiokokoelman järjestyksessä ja suojassa pölyltä ja lialta. Gregor-kotelo kätkee sisäänsä yhdeksän lokeroa ja se on valmistettu käsityönä hienoimmasta vesipuhvelinnahasta. Suosittu ja arvostettu lahjaidea ajatonta tyyliä ja hienointa käsityötä arvostavalle miehelle.

Voit personoida tuotteen 29 euron lisähintaan kirjoittamalla nimikirjaimet yllä olevaan kenttään. Huomioithan, että personoiduilla tuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta. Toimitusaika on noin 2 viikkoa pidempi.

Toimitamme kaikki tuotteet kauniissa, silkkinauhoin viimeistellyssä Balmuir-lahjapakkauksessa.
Kuvaus
Materiaali: Vesipuhvelinnahka, lasikansi
Väri: Tummanruskea
Koko: 36x27x10.5cm
Hoito-ohje: Pyyhintä nihkeällä, värjäämättömällä liinalla.
Pakkaus: Balmuir-lahjalaatikko

Yksityiskohdat

EN Stylish Balmuir Gregor 9-tie case combines sophistication with practicality. Elegant Gregor tie case features nine compartments for storing your ties and keeping them safe and organized. Balmuir Gregor tie case has been crafted from the highest quality buffalo leather and will grow in character as the leather ages. This popular choice for men will make a perfect gift. FI Tyylikäs Balmuir Gregor -solmiorasia pitää solmiokokoelman järjestyksessä ja suojassa pölyltä ja lialta. Gregor-kotelo kätkee sisäänsä yhdeksän lokeroa ja se on valmistettu käsityönä hienoimmasta vesipuhvelinnahasta. Suosittu ja arvostettu lahjaidea ajatonta tyyliä ja hienointa käsityötä arvostavalle miehelle. DESCRIPTION Material: Buffalo leather, glass lid Colour: Dark brown Size: 36 x 27 x 10.5 cm Package: Balmuir gift box