Grandezza Empoli peitto

331,00 €

Loppu verkkokaupasta toistaiseksi

+19,00 €

Merkkien määrä enintään: 12

Moderni, baby alpakasta valmistettu Balmuir Empoli -peitto on yksinkertaisen kaunis ja laadukas sisustuselementti. Viimeistellyt reunat tekevät siitä ryhdikkään ja hienostuneen tuotteen sijoitettavaksi sohvan reunalle tai vaikkapa hartioille viileinä iltoina. Baby alpakka on materiaalina ylellisen pehmeä ja kestävä. Se nyppyyntyy huomattavasti vähemmän kuin muut luonnonmateriaalit ja se sopii hyvin myös villa-allergisille, sillä materiaali ei pölytä.

Tuotteeseen kuuluu brodeerattu Grandezza-logo ja tämän lisäksi voit personoida tuotteesi lisähintaan nimellä tai nimikirjaimilla kirjoittamalla tekstin yllä olevaan kenttään. Katso brodeerauksen paikat havainnekuvasta.

Huomioithan, että personoiduilla tuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta. Toimitusaika on noin 2 viikkoa pidempi.
Kuvaus
Materiaali: 100% baby alpakan villa
Väri: Harmaa / Tummanharmaa
Koko: 130x180cm
Hoito-ohje: Kuivapesu
Pakkaus: Balmuirin lahjapaketointi satiininauhoin
Valmistusmaa: Peru

Yksityiskohdat

The modern Balmuir Empoli throw made of baby alpaca matches with any interior design style. The finished edges of the product give a vigorous and sophisticated look and feel as a throw on you sofa or around your shoulders during cool evenings. Famous for its luxurious softness and silky texture, baby alpaca is also a durable material. No pilling occurs in the material making the product long-lasting. Additionally, it does not hold dust, providing thus a superior option for those with wool allergies. Moderni, baby alpakasta valmistettu Balmuir Empoli -peitto on yksinkertaisen kaunis ja laadukas sisustuselementti. Viimeistellyt reunat tekevät siitä ryhdikkään ja hienostuneen tuotteen sijoitettavaksi sohvan reunalle tai vaikkapa hartioille viileinä iltoina. Baby alpakka on materiaalina ylellisen pehmeä ja kestävä. Se nyppyyntyy huomattavasti vähemmän kuin muut luonnonmateriaalit ja se sopii hyvin myös villa-allergisille, sillä materiaali ei pölytä.

Lisätiedot

Tuotekoodi G106115128