Grandezza lohennahka-korttikotelo

179,00 €

Arvioitu toimitusaika: 1-2 viikkoa

Merkkien määrä enintään: 3

Balmuir-lohennahkalompakko on valmistettu sertifioitujen luonnonmukaisesti kalaa kasvattavien tilojen lohennahasta. Korttikotelon päällinen on aitoa lohennahkaa ja kotelon sisäosa lampaan nappanahkaa. Nahka on värjätty ympäristöystävällisiä, 100% kromivapaita värjäysmenetelmiä käyttäen. Hieno lohennahka on hyvin pehmeä ja kestävä materiaali, jonka pinta ja kuviointi on ainutlaatuinen. Lohennahka on kestävämpää kuin monet muut luonnonnahat. Balmuir-korttikotelo on elegantin siro, mutta tilava säilytyskotelo jopa 10 kortille. Lohennahkainen korttikotelo on myös upea lahja.

Halutessasi saat tuotteeseen maksuttoman monogrammipainatuksen verkkokaupassa syöttämällä nimikirjaimet alla olevaan kenttään. Jälkikäteen tuote on mahdollista personoida näyttämällä mukana toimitettavaa aitoustodistusta Balmuir Brand Store’ssa Helsingissä. Kuvissa on mallikuva monogrammista. Kirjasinkorkeus on 1 cm. Voit lisätä maksimissaan 3 merkkiä (vain isot kirjaimet, myös piste lasketaan yhdeksi merkiksi).

Huomioithan, että personoiduilla tuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta. Toimitusaika on noin 2 viikkoa pidempi.
Kuvaus
Materiaali: Lohennahka
Väri: Night blue
Koko: 10x7x1.5cm
Pakkaus: Balmuir-lahjapaketointi

Yksityiskohdat

Each Balmuir salmon leather product is a unique piece of handcrafting tradition. The delicate salmon leather is very soft, yet durable, and has an exquisite texture. Balmuir salmon leather products are made of salmon skin from certified organic farms. The skin that is a by-product is tanned in an eco-friendly, 100% chrome-free process ensuring that the natural structure of the skin is preserved. Balmuir offers a complimentary monogram printing on the products by writing Your initials to the field below. After Your purchase the product can be personalized by showing the authenticity card at Balmuir Brand Store in Helsinki. See the sample of monogram in the images. The monogram height is 1 cm. You can add maximum 3 characters (only with capital letters, dots are also counted as a character). Notice: Personalized products are not eligible for returns or changes. Delivery time is approximately 2 weeks longer.

Lisätiedot

Tuotekoodi G690100618