Fia-huivi - Coral

59,60 €

149,00 €

Tuote saatavilla

Valitse määrä :
Neliönmuotoista Fia-silkkitvillihuivia koristaa akvarellimainen kukkakuosi, jossa pehmeät luonnonsävyt yhdistyvät kirkkaisiin väreihin. Kauniisti laskeutuvaa printtihuivia voi käyttää esimerkiksi päähuivina, laukkukoristeena tai takin alla tuomassa asuun väriä. Silkki on kepeä ja ilmava materiaali, joka mukautuu lämpötilaan ja tuntuu miellyttävältä iholla.
Kuvaus
Materiaali: 100% silkki twill
Väri: Coral
Koko: 90x90cm
Hoito-ohje: Kuivapesu
Pakkaus: Balmuir-lahjapaketointi ilman nauhaa
Valmistusmaa: Italia
Balmuirin silkkihuivit tuovat arkeen ylellisyyttä ja ne viimeistelevät juhlapukeutumisen. Silkkihuivit ovat saatavilla useissa tyylikkäissä väreissä ja printtikuoseissa.

Yksityiskohdat

Balmuir Firenza -silkkihuivia koristaa näyttävä abstrakti printti. Näyttävä ja elegantti design sekä käytännöllinen koko tekevät huivista monikäyttöisen, sillä sen voi esimrekiksi kietoa kaulaan tai sitoa hiuksiin. Firenza-huivi on valmistettu hienoimmasta, korkealaatuisesta silkistä Italiassa. Naisellinen silkkihuivi on helppo tapa piristää yksnikertaista asua. Huivi on myös loistava lahjaidea.

Lisätiedot

Tuotekoodi 178354320
Lisätiedot Ei
Kokotiedot Ei
Lisätiedot Balmuirin silkkihuivit tuovat arkeen ylellisyyttä ja ne viimeistelevät juhlapukeutumisen. Silkkihuivit ovat saatavilla useissa tyylikkäissä väreissä ja printtikuoseissa.
Kampanja Ei