Emelie pikkulaukku - Musta

64,50 €

129,00 €

Note: Out of stock at the moment.

Merkkien määrä enintään: 3

Yksinkertaisen tyylikäs Balmuir Emelie -laukku on käytännöllinen asuste kaikkiin tilanteisiin. Emelie on juuri sopivan kokoinen käytettäväksi iltalaukkuna, mutta se mahtuu erinomaisesti myös käsilaukkuusi sisälaukuksi. Materiaalina käytetty lampaan nappanahka on laadultaan ensiluokkaista ja tuntuu ihanan pehmeältä. Laukku suljetaan vetoketjulla ja ulkopuolta koristaa kaunis, irrotettava rannehihna. Emelie-laukun etupinnassa on pieni, kultainen Balmuir-logo.

Halutessasi saat tuotteeseen maksuttoman monogrammipainatuksen verkkokaupassa syöttämällä nimikirjaimet yllä olevaan kenttään. Jälkikäteen tuote on mahdollista personoida näyttämällä mukana toimitettavaa aitoustodistusta Balmuir Brand Store’ssa Helsingissä. Kuvissa on mallikuva monogrammista. Kirjasinkorkeus on 1 cm. Voit lisätä maksimissaan 3 merkkiä (vain isot kirjaimet, myös piste lasketaan yhdeksi merkiksi).

Huomioithan, että personoiduilla tuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta. Toimitusaika on noin 2 viikkoa pidempi.
Kuvaus
Materiaali: Lampaan nappanahka, kullansävyiset metalliosat
Väri: Musta
Koko: 19x12cm
Tuotteen mukana: Suojapussi, aitoustodistus
Hoito-ohje: Pyyhintä nihkeällä, värjäämättömällä liinalla.
Pakkaus: Balmuir-lahjapaketointi
Valmistusmaa: Turkki

Yksityiskohdat

Yksinkertaisen tyylikäs Balmuir Emelie -laukku on käytännöllinen asuste kaikkiin tilanteisiin. Emelie on juuri sopivan kokoinen käytettäväksi iltalaukkuna, mutta se mahtuu erinomaisesti myös käsilaukkuusi sisälaukuksi. Materiaalina käytetty lampaan nappanahka on laadultaan ensiluokkaista ja tuntuu ihanan pehmeältä. Laukku suljetaan vetoketjulla ja ulkopuolta koristaa kaunis, irrotettava rannehihna. Emelie-laukun etupinnassa on pieni, kultainen Balmuir-logo. Halutessasi saat tuotteeseen maksuttoman monogrammipainatuksen verkkokaupassa syöttämällä nimikirjaimet alla olevaan kenttään. Jälkikäteen tuote on mahdollista personoida näyttämällä mukana toimitettavaa aitoustodistusta Balmuir Brand Store’ssa Helsingissä. Kuvissa on mallikuva monogrammista. Kirjasinkorkeus on 1 cm. Voit lisätä maksimissaan 3 merkkiä (vain isot kirjaimet, myös piste lasketaan yhdeksi merkiksi). Huomioithan, että personoiduilla tuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta. Toimitusaika on noin 2 viikkoa pidempi.

Lisätiedot

Tuotekoodi 595065310