Elodie iltalaukku - Nude

191,60 €

479,00 €

Saatavilla heti.
Season Sale -kampanjan suurista tilausmääristä johtuen toimitusaika on n. 1-2 viikkoa.

Merkkien määrä enintään: 3

Balmuir Elodie -laukku on erittäin tyylikäs katseenvangitsija. Laukussa on irrotettava ketju, joten voit käyttää sitä halutettasi joko olalla tai clutchina. Laukku valmistetaan hienoimmasta lampaan nappanahasta, jonka virheetön pinta on ylellisen sileä ja pehmeä. Kaunis, ajaton Eloide-laukku on viimeistelty kultaisella Balmuir-logolla.

Halutessasi saat tuotteeseen maksuttoman monogrammipainatuksen verkkokaupassa syöttämällä nimikirjaimet yllä olevaan kenttään. Jälkikäteen tuote on mahdollista personoida näyttämällä mukana toimitettavaa aitoustodistusta Balmuir Brand Store’ssa Helsingissä. Kuvissa on mallikuva monogrammista. Kirjasinkorkeus on 1 cm. Voit lisätä maksimissaan 3 merkkiä (vain isot kirjaimet, myös piste lasketaan yhdeksi merkiksi).

Huomioithan, että personoiduilla tuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta. Toimitusaika on noin 2 viikkoa pidempi.
Kuvaus
Materiaali: Lampaan nappanahka, kullansävyiset metalliosat
Väri: Nude / Kulta
Koko: 25x18cm
Muut mitat: Olkahihnan pituus 110cm
Tuotteen mukana: Suojapussi, aitoustodistus
Hoito-ohje: Pyyhintä nihkeällä, värjäämättömällä liinalla.
Pakkaus: Balmuir-lahjapaketointi
Valmistusmaa: Turkki

Yksityiskohdat

Balmuirin lohennahkainen korttikotelo on valmistettu sertifioitujen luonnonmukaisesti kalaa kasvattavien tilojen lohennahkasta. Hieno lohennahka on hyvin pehmeä ja kestävä materiaali, jonka pinta ja kuviointi on ainutlaatuinen. Lohennahka on kestävämpää kuin monet muut luonnonnahkat. Balmuir-korttikotelo on elegantin siro mutta tilava säilytyskotelo jopa 10 kortille. Valikoimassamme on tarjolla kolme modernia väriä. Lohennahkainen korttikotelo on myös upea lahja.

Lisätiedot

Tuotekoodi 595100420