Colette lompakko - Pink

79,60 €

199,00 €

Saatavilla heti.
Season Sale -kampanjan suurista tilausmääristä johtuen toimitusaika on n. 1-2 viikkoa.

Merkkien määrä enintään: 3

Elegantti Balmuir Colette -lompakko on ajaton asuste niin arkeen kuin juhlaankin. Lompakko on valmistettu maailman hienoimmasta, ylellisen pehmeästä lampaan nappanahasta, joka on erittäin korkealaatuista ja pehmeää. Lompakon sisäpuolella on hyvin tilaa korteille ja seteleille, sekä lisäksi siinä on vetoketjullinen tasku ja kaunis, irrotettava rannehihna. Etupuolta koristaa pieni kullanvärinen Balmuir-logo.

Halutessasi saat tuotteeseen maksuttoman monogrammipainatuksen verkkokaupassa syöttämällä nimikirjaimet yllä olevaan kenttään. Jälkikäteen tuote on mahdollista personoida näyttämällä mukana toimitettavaa aitoustodistusta Balmuir Brand Store’ssa Helsingissä. Kuvissa on mallikuva monogrammista. Kirjasinkorkeus on 1 cm. Voit lisätä maksimissaan 3 merkkiä (vain isot kirjaimet, myös piste lasketaan yhdeksi merkiksi).

Huomioithan, että personoiduilla tuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta. Toimitusaika on n. 2 viikkoa pidempi.
Kuvaus
Materiaali: Lampaan nappanahka, kullansävyiset metalliosat
Väri: Pinkki
Koko: 20x10cm
Hoito-ohje: Pyyhintä nihkeällä, värjäämättömällä liinalla.
Pakkaus: Balmuir-lahjapaketointi
Valmistusmaa: Turkki

Yksityiskohdat

Elegantti Balmuir Colette -lompakko on ajaton asuste niin arkeen kuin juhlaankin. Lompakko on valmistettu maailman hienoimmasta, ylellisen pehmeästä lampaan nappanahasta, joka on erittäin korkealaatuista ja pehmeää. Lompakon sisäpuolella on hyvin tilaa korteille ja seteleille, sekä lisäksi siinä on vetoketjullinen tasku ja kaunis, irrotettava rannehihna. Etupuolta koristaa pieni kullanvärinen Balmuir-logo. Halutessasi saat tuotteeseen maksuttoman monogrammipainatuksen verkkokaupassa syöttämällä nimikirjaimet alla olevaan kenttään. Jälkikäteen tuote on mahdollista personoida näyttämällä mukana toimitettavaa aitoustodistusta Balmuir Brand Store’ssa Helsingissä. Kuvissa on mallikuva monogrammista. Kirjasinkorkeus on 1 cm. Voit lisätä maksimissaan 3 merkkiä (vain isot kirjaimet, myös piste lasketaan yhdeksi merkiksi). Huomioithan, että personoiduilla tuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta. Toimitusaika on n. 3 viikkoa pidempi.

Lisätiedot

Tuotekoodi 595010640