Colette lompakko - Konjakki

119,40 €

199,00 €

Note: Out of stock at the moment.

Merkkien määrä enintään: 3

Balmuir Colette -lompakko on elegantti asuste niin arkeen kuin juhlaan. Kauniissa lompakossa on irrotettava rannehihna, vetoketjullinen tasku sekä hyvin tilaa korteille ja seteleille. Korkealaatuisesta, kestävästä nahasta valmistetussa Colette-lompakossa on kaunis, luonnollinen pintakuvio ja etupuolta koristaa pieni Balmuir-logo. Toimitamme kaikki tuotteet kauniissa, silkkinauhoin viimeistellyssä Balmuir-lahjapakkauksessa.

Halutessasi saat tuotteeseen maksuttoman monogrammipainatuksen verkkokaupassa syöttämällä nimikirjaimet yllä olevaan kenttään. Jälkikäteen tuote on mahdollista personoida näyttämällä mukana toimitettavaa aitoustodistusta Balmuir Brand Store’ssa Helsingissä. Kuvissa on mallikuva monogrammista. Kirjasinkorkeus on 1 cm. Voit lisätä maksimissaan 3 merkkiä (vain isot kirjaimet, myös piste lasketaan yhdeksi merkiksi).

Huomioithan, että personoiduilla tuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta. Toimitusaika on n. 2 viikkoa pidempi.
Kuvaus
Materiaali: Nahka
Väri: Konjakki / Kulta
Koko: 20x10cm
Hoito-ohje: Pyyhintä nihkeällä, värjäämättömällä liinalla.
Pakkaus: Balmuir-lahjapaketointi
Valmistusmaa: Turkki

Yksityiskohdat

Balmuir Colette -lompakko on elegantti asuste niin arkeen kuin juhlaan. Kauniissa lompakossa on irrotettava rannehihna, vetoketjullinen tasku sekä hyvin tilaa korteille ja seteleille. Korkealaatuisesta, kestävästä nahasta valmistetussa Colette-lompakossa on kaunis, luonnollinen pintakuvio ja etupuolta koristaa pieni Balmuir-logo. Halutessasi saat tuotteeseen maksuttoman monogrammipainatuksen verkkokaupassa syöttämällä nimikirjaimet alla olevaan kenttään. Jälkikäteen tuote on mahdollista personoida näyttämällä mukana toimitettavaa aitoustodistusta Balmuir Brand Store’ssa Helsingissä. Kuvissa on mallikuva monogrammista. Kirjasinkorkeus on 1 cm. Voit lisätä maksimissaan 3 merkkiä (vain isot kirjaimet, myös piste lasketaan yhdeksi merkiksi). Huomioithan, että personoiduilla tuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta. Toimitusaika on n. 3 viikkoa pidempi.

Lisätiedot

Tuotekoodi 599110480