Claude pieni lompakko - Pink

199,00 €

Saatavilla heti

Merkkien määrä enintään: 3

Balmuir Claude -lompakko kulkee kokonsa ansiosta helposti mukana kaikissa tilanteissa. Yksinkertaisen tyylikäs lompakko on valmistettu maailman hienoimmasta, ylellisen pehmeästä lampaan nappanahasta. Sisäpuolella on tilaa korteille, seteleille sekä kolikoille. Vetoketjulla suljettavan Claude-lompakon etupuolta koristaa kaunis, kultainen Balmuir-logo. Toimitamme kaikki tuotteet kauniissa, silkkinauhoin viimeistellyssä Balmuir-lahjapakkauksessa.

Halutessasi saat tuotteeseen maksuttoman monogrammipainatuksen verkkokaupassa syöttämällä nimikirjaimet yllä olevaan kenttään. Jälkikäteen tuote on mahdollista personoida näyttämällä mukana toimitettavaa aitoustodistusta Balmuir Brand Store’ssa Helsingissä. Kuvissa on mallikuva monogrammista. Kirjasinkorkeus on 1 cm. Voit lisätä maksimissaan 3 merkkiä (vain isot kirjaimet, myös piste lasketaan yhdeksi merkiksi).

Huomioithan, että personoiduilla tuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta. Toimitusaika on n. 2 viikkoa pidempi.
Kuvaus
Materiaali: Lampaan nappanahka, kullansävyiset metalliosat
Väri: Pinkki
Koko: 11x11cm
Hoito-ohje: Pyyhintä nihkeällä, värjäämättömällä liinalla.
Pakkaus: Balmuir-lahjapaketointi

Yksityiskohdat

Balmuir Claude -lompakko kulkee kokonsa ansiosta helposti mukana kaikissa tilanteissa. Yksinkertaisen tyylikäs lompakko on valmistettu maailman hienoimmasta, ylellisen pehmeästä lampaan nappanahasta. Sisäpuolella on tilaa korteille, seteleille sekä kolikoille. Vetoketjulla suljettavan Claude-lompakon etupuolta koristaa kaunis, kultainen Balmuir-logo. Halutessasi saat tuotteeseen maksuttoman monogrammipainatuksen verkkokaupassa syöttämällä nimikirjaimet alla olevaan kenttään. Jälkikäteen tuote on mahdollista personoida näyttämällä mukana toimitettavaa aitoustodistusta Balmuir Brand Store’ssa Helsingissä. Kuvissa on mallikuva monogrammista. Kirjasinkorkeus on 1 cm. Voit lisätä maksimissaan 3 merkkiä (vain isot kirjaimet, myös piste lasketaan yhdeksi merkiksi). Huomioithan, että personoiduilla tuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta. Toimitusaika on n. 3 viikkoa pidempi.