Chapelle-pipo - Sand/kullansävyinen Lurex

47,60 €

119,00 €

Tuote saatavilla

Valitse määrä :
Kaunis palmikkokuvioinen Chapelle-pipo on saanut ripauksen hienostuneisuutta, kun 100 % kashmirin sekaan on neulottu lurex-lankaa. Lurex saa pipon kimaltelemaan kauniisti toistaen pipon sävyjä. Pipo sopii niin arkeen kuin ulkoiluunkin. Yhdistä elegantti Chapelle-pipo Zermatt-hansikkaiden sekä muhkean Montrose-huivin kanssa.

Tutustu kashmirin hoito-ohjeisiin.
Kuvaus
Materiaali: 100% kashmir
Väri: Sand / Kullansävyinen lurex
Hoito-ohje: Varovainen vesipesu: Pese väljässä, max. 30°C vedessä nurinpäin, käytä villapesuainetta. Ei huuhteluainetta. Älä kierrä tai liota. Poista liika vesi pyyhkeen sisällä. Muotoile kosteana. Tasokuivaus välttäen auringonvaloa. Suosittelemme kemiallista pesua.
Pakkaus: Balmuirin lahjapaketointi satiininauhoin
Valmistusmaa: Kiina

Yksityiskohdat

Kaunis palmikkokuvioinen Chapelle-pipo on saanut ripauksen hienostuneisuutta, kun 100 % kashmirin sekaan on neulottu lurex-lankaa. Lurex saa pipon kimaltelemaan kauniisti toistaen pipon sävyjä. Pipo sopii niin arkeen kuin ulkoiluunkin. Yhdistä elegantti Chapelle-pipo Zermatt-hansikkaiden sekä muhkean Montrose-huivin kanssa. Tutustu kashmirin hoito-ohjeisiin. Toimitamme kaikki tuotteet kauniissa, silkkinauhoin viimeistellyssä Balmuir-lahjapakkauksessa.

Lisätiedot

Tuotekoodi 340850803