Chante-korttikotelo - Musta

109,00 €

Loppu verkkokaupasta toistaiseksi

Merkkien määrä enintään: 3

Balmuir Chante -korttikotelo on käytännöllinen valinta tilanteeseen kuin tilanteeseen. Mukana kulkevat niin tärkeimmät kortit kuin kolikotkin. Chante-korttikotelossa on neljä korttipaikkaa ja vetoketjullinen tasku kolikoille. Kotelo on valmistettu korkealaatuisesta, kestävästä nahasta, jossa on luonnollinen pintakuvio. Kotelon etupuolta koristaa pieni Balmuir-logo. Chante-korttikotelo on myös erinomainen lahjaidea.


Huomioithan, että nahka elää luonnostaan ja etenkin korkeat lämpötilat saattavat kutistaa nahkaa. Suosittelemme säilyttämään korttikotelossa kortteja, jolloin kotelon muoto pysyy suorana ja täydempänä. Lue lisää nahkalompakoiden hoito-ohjeista.


Halutessasi saat tuotteeseen maksuttoman monogrammipainatuksen verkkokaupassa syöttämällä nimikirjaimet yllä olevaan kenttään. Jälkikäteen tuote on mahdollista personoida näyttämällä mukana toimitettavaa aitoustodistusta Balmuir Brand Store’ssa Helsingissä. Huomioithan, että personoiduilla tuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta.

Kuvaus
Materiaali: Nahka
Väri: Musta / Hopea
Yksityiskohtien väri: Hopea
Koko: 12.5x8cm
Tuotteen mukana: Aitoustodistus
Hoito-ohje: Pyyhintä nihkeällä, värjäämättömällä liinalla.
Pakkaus: Balmuirin lahjapaketointi satiininauhoin
Valmistusmaa: Turkki

Yksityiskohdat

Balmuir Chante korttikotelo on käytännöllinen valinta tilanteeseen kuin tilanteeseen. Mukana kulkevat niin tärkeimmät kortit kuin kolikotkin. Chante korttikotelossa on neljä korttipaikkaa ja vetoketjullinen tasku kolikoille. Kotelo on valmistettu korkealaatuisesta, kestävästä nahasta, jossa on luonnollinen pintakuvio. Kotelon etupuolta koristaa pieni Balmuir-logo. Chante korttikotelo on myös erinomainen lahjaidea. Lue lisää nahkalompakoiden hoito-ohjeista. Halutessasi saat tuotteeseen maksuttoman monogrammipainatuksen verkkokaupassa syöttämällä nimikirjaimet yllä olevaan kenttään. Jälkikäteen tuote on mahdollista personoida näyttämällä mukana toimitettavaa aitoustodistusta Balmuir Brand Store’ssa Helsingissä. Kuvissa on mallikuva monogrammista. Kirjasinkorkeus on 1 cm. Voit lisätä maksimissaan 3 merkkiä (vain isot kirjaimet, myös piste lasketaan yhdeksi merkiksi). Huomioithan, että personoiduilla tuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta. Toimitusaika on n. 2 viikkoa pidempi. Toimitamme kaikki tuotteet kauniissa, silkkinauhoin viimeistellyssä Balmuir-lahjapakkauksessa.

Lisätiedot

Tuotekoodi 599125310S