Cassia-päiväpeitto - Taupe

299,00 €

Tuote saatavilla

Valitse määrä :
Upea Cassia-päiväpeitto viimeistele petauksen ja tuo makuuhuoneeseen viihtyisää tunnelmaa. Hennosti kiiltävä, samettinen pinta antaa makuuhuoneen sisustukselle ylellisen ilmeen. Päiväpeitossa on tyylikäs, kaksinkertainen tone-to-tone-koristeommel sekä brodeerattu B-logo. Yhdistä yhteensopiviin Cassia-tyynynpäällisiin.
Kuvaus
Materiaali: 100% puuvilla
Väri: Taupe
Koko: Sängynpeite: 260x260cm
Hoito-ohje: Konepesu kylmässä lämpötilassa samanväristen kanssa. Rumpukuivaus kielletty. Silitys tarvittaessa keskilämmöllä.
Pakkaus: Lahjapaketointi
Valmistusmaa: Portugali

Yhdistä Cassia-sarjan tuotteita Caspian –liinavaatesarjan kanssa, joten niiden tyyli ja värimaailma sointuu hyvin yhteen.
Yksityiskohdat

Balmuirin pellavaisella parivuoteen peitteellä tuot klassista henkeä makuuhuoneeseen. Peitteen kaksipuolisuus lisää vaihtelun mahdollisuutta sisustuksen ilmeeseen. Reilun kokonsa ansiosta peite sopii useammalle sänkykoolle. Peite on tehty parhaasta eurooppalaisesta pellavasta. Balmuir-pellavatuotteet ovat helppohoitoisia, sillä niitä ei tarvitse silittää. Pellavapeite on myös upea häälahja!

Lisätiedot

Tuotekoodi 2123007810
Lisätiedot Ei
Kokotiedot Ei
Lisätiedot

Yhdistä Cassia-sarjan tuotteita Caspian –liinavaatesarjan kanssa, joten niiden tyyli ja värimaailma sointuu hyvin yhteen.

Kampanja Ei