Carmene-neule - Almond

0,00 €

Valitse määrä:
Hihaton Carmene-silkkikashmirneule sopii mainiosti pukeutumispaidaksi jakun tai saman sarjan neuletakin kanssa yhdistettäväksi. Himmeästi hohtava neule antaa tyylikkään säväyksen esimerkiksi työasuun. Kevyt silkkikashmirneulos tuntuu iholla ihanan pehmeältä ja sileältä.
Kuvaus
Materiaali: 85 % silkki, 15 % kashmir
Väri: Almond
Koko: S, M, L, XL
Kokotiedot: Tutustu kokotaulukkoon >
Hoito-ohje: Käsinpese väljässä, max. 30°C vedessä nurinpäin, käytä villapesuainetta. Ei huuhteluainetta. Älä kierrä tai liota. Poista liika vesi pyyhkeen sisällä. Muotoile kosteana. Tasokuivaus välttäen auringonvaloa. Suosittelemme kemiallista pesua.
Pakkaus: Lahjapaketointi
Valmistusmaa: Kiina
Lisätiedot: Studiomallimme on 177 cm pitkä ja hänellä on yllään koko S.

BMuirin silkkikashmirvaatteet ovat loistava valinta työpukeutumiseen. Elegantit neuleet ja neuletakki on helppo yhdistää toisiinsa sekä muihin vaatteisiin tilanteen mukaan. Materiaali on ylellisen sileää ja tuntuu ihoa vasten lämpimältä ja hengittävältä. Neuleen helmassa on hopeanvärinen, metallinen B-logo.BMuir logo

Yksityiskohdat

-

Lisätiedot

Tuotekoodi carmene-sleeveless-silk-cashmere-knit-almond
Lisätiedot Studiomallimme on 177 cm pitkä ja hänellä on yllään koko S.
Kokotiedot Tutustu kokotaulukkoon >
Lisätiedot

BMuirin silkkikashmirvaatteet ovat loistava valinta työpukeutumiseen. Elegantit neuleet ja neuletakki on helppo yhdistää toisiinsa sekä muihin vaatteisiin tilanteen mukaan. Materiaali on ylellisen sileää ja tuntuu ihoa vasten lämpimältä ja hengittävältä. Neuleen helmassa on hopeanvärinen, metallinen B-logo.

BMuir logo

Kampanja Ei