Carly-neule - Cystal Pink

0,00 €

Saatavuus: Loppu verkkokaupasta toistaiseksi

Sileästä silkkikashmirsekoitteesta valmistetussa Carly-pooloneuleessa on tyylikkäät puhvihihat, joissa on taitettava resori. Suoralinjaisessa neuleessa on moderni pystykaulus, joka antaa neuleelle ryhdikkyyttä. Helposti yhdisteltävä neule sopii erinomaisesti työpukeutumiseen esimerkiksi jakkujen alle.
Kuvaus
Materiaali: 85 % silkki, 15 % kashmir
Väri: Crystal pink
Kokotiedot: Tutustu kokotaulukkoon >
Hoito-ohje: Käsinpese väljässä, max. 30°C vedessä nurinpäin, käytä villapesuainetta. Ei huuhteluainetta. Älä kierrä tai liota. Poista liika vesi pyyhkeen sisällä. Muotoile kosteana. Tasokuivaus välttäen auringonvaloa. Suosittelemme kemiallista pesua.
Pakkaus: Lahjapaketointi
Valmistusmaa: Kiina
Lisätiedot: Studiomallimme on 177 cm pitkä ja hänellä on yllään koko M.

BMuirin silkkikashmirvaatteet ovat loistava valinta työpukeutumiseen. Elegantit neuleet ja neuletakki on helppo yhdistää toisiinsa sekä muihin vaatteisiin tilanteen mukaan. Materiaali on ylellisen sileää ja tuntuu ihoa vasten lämpimältä ja hengittävältä. Neuleen helmassa on hopeanvärinen, metallinen B-logo.BMuir logo

Yksityiskohdat

-

Lisätiedot

Tuotekoodi carly-turtleneck-cashmere-silk-cashmere-knit-crystal-pink
Lisätiedot Studiomallimme on 177 cm pitkä ja hänellä on yllään koko M.
Kokotiedot Tutustu kokotaulukkoon >
Lisätiedot

BMuirin silkkikashmirvaatteet ovat loistava valinta työpukeutumiseen. Elegantit neuleet ja neuletakki on helppo yhdistää toisiinsa sekä muihin vaatteisiin tilanteen mukaan. Materiaali on ylellisen sileää ja tuntuu ihoa vasten lämpimältä ja hengittävältä. Neuleen helmassa on hopeanvärinen, metallinen B-logo.

BMuir logo

Kampanja Ei