Carin-neuletakki - Meleerattu Vaaleanharmaa

0,00 €

Valitse määrä:
Sileästä silkkikashmirsekoitteesta valmistettu Carin-neuletakki sopii hyvin työpukeutumiseen. Monikäyttöisen neuletakin suora, avoin malli ja ribattu shaalikaulus luovat elegantin ilmeen. Neuletakki on helppo yhdistää eri tyyleihin, kuten BMuir-silkkipuseron kanssa.
Kuvaus
Materiaali: 85 % silkki, 15 % kashmir
Väri: Meleerattu vaaleanharmaa
Koko: S, M, L
Kokotiedot: Tutustu kokotaulukkoon >
Hoito-ohje: Käsinpese väljässä, max. 30°C vedessä nurinpäin, käytä villapesuainetta. Ei huuhteluainetta. Älä kierrä tai liota. Poista liika vesi pyyhkeen sisällä. Muotoile kosteana. Tasokuivaus välttäen auringonvaloa. Suosittelemme kemiallista pesua.
Pakkaus: Lahjapaketointi
Valmistusmaa: Kiina
Lisätiedot: Studiomallimme on 177 cm pitkä ja hänellä on yllään koko M.

BMuirin silkkikashmirvaatteet ovat loistava valinta työpukeutumiseen. Elegantit neuleet ja neuletakki on helppo yhdistää toisiinsa sekä muihin vaatteisiin tilanteen mukaan. Materiaali on ylellisen sileää ja tuntuu ihoa vasten lämpimältä ja hengittävältä. Neuleen helmassa on hopeanvärinen, metallinen B-logo.BMuir logo

Yksityiskohdat

-

Lisätiedot

Tuotekoodi carin-cardigan-silk-casmere-knit-light-grey-melange
Lisätiedot Studiomallimme on 177 cm pitkä ja hänellä on yllään koko M.
Kokotiedot Tutustu kokotaulukkoon >
Lisätiedot

BMuirin silkkikashmirvaatteet ovat loistava valinta työpukeutumiseen. Elegantit neuleet ja neuletakki on helppo yhdistää toisiinsa sekä muihin vaatteisiin tilanteen mukaan. Materiaali on ylellisen sileää ja tuntuu ihoa vasten lämpimältä ja hengittävältä. Neuleen helmassa on hopeanvärinen, metallinen B-logo.

BMuir logo

Kampanja Ei