Capri-kylpytakki - Tummanharmaa

0,00 €

Valitse määrä:
Balmuir Capri -vohvelikylpytakki on tehty korkealaatuisesta, pestystä 100 % pellavasta Euroopassa. Kylpytakki tuntuu miellyttävän pehmeältä ihoa vasten, ja se on kevyt ja hengittävä kotiasuste kylvyn jälkeen tai aamutakkina. Arvostettu lahjaidea sekä naisille että miehille.

Huomioithan, että pellava on luonnonkuitu ja siksi siitä irtoaa nukkaa erityisesti ensimmäisten pesukertojen yhteydessä.
Kuvaus
Materiaali: 100% pesty pellava, valmistettu Euroopassa
Väri: Tummanharmaa
Koko: S, M, L, XL
Kokotiedot: Unisex-mallisen kylpytakin koot S ja M on mitoitettu erityisesti naisille ja koot L ja XL miehille. Studiomallimme on 174 cm pitkä ja hänellä on yllään koko S. Tarkista kokojen vastaavuudet ja tarkempi kokotaulukko täältä.
Hoito-ohje: Konepesu 40°C. Pesu erillään muista tekstiileistä. Tummat ja vaaleat sävyt pestävä erillään
Pakkaus: Lahjapaketointi
Valmistusmaa: Liettua

Yksityiskohdat

Balmuirin Capri-kylpytakki on tehty parhaasta eurooppalaisesta kivipestystä pellavasta, minkä ansiosta tuote on miellyttävän pehmeä. Balmuiri Capri-kylpytakki on kevyt ja hengittävä kotiasuste kylvyn jälkeen tai aamutakkina, ja se sopii myös lahjaksi naisille ja miehille.

Lisätiedot

Tuotekoodi capri-waffle-robe-several-sizes-dark-grey
Lisätiedot Ei
Kokotiedot Unisex-mallisen kylpytakin koot S ja M on mitoitettu erityisesti naisille ja koot L ja XL miehille. Studiomallimme on 174 cm pitkä ja hänellä on yllään koko S. Tarkista kokojen vastaavuudet ja tarkempi kokotaulukko täältä.
Lisätiedot
Kampanja Ei