Camelia lompakko - Musta

99,60 €

249,00 €

Saatavilla heti.
Season Sale -kampanjan suurista tilausmääristä johtuen toimitusaika on n. 1-2 viikkoa.

Merkkien määrä enintään: 3

Balmuir Camelia -lompakko on tyylikäs, monikäyttöinen asuste arkeen ja juhlaan. Kauniin Camelia-lompakon nahkapintaa kiertävä vetoketju kätkee sisäänsä tilan usealle kortille ja seteleille. Lompakko on valmistettu maailman hienoimmasta, ylellisen pehmeästä lampaan nappanahasta. Lompakon etupuolta koristaa kaunis kultainen Balmuir-logo.

Halutessasi saat tuotteeseen maksuttoman monogrammipainatuksen verkkokaupassa syöttämällä nimikirjaimet yllä olevaan kenttään. Jälkikäteen tuote on mahdollista personoida näyttämällä mukana toimitettavaa aitoustodistusta Balmuir Brand Store’ssa Helsingissä. Kuvissa on mallikuva monogrammista. Kirjasinkorkeus on 1 cm. Voit lisätä maksimissaan 3 merkkiä (vain isot kirjaimet, myös piste lasketaan yhdeksi merkiksi).

Huomioithan, että personoiduilla tuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta. Toimitusaika on n. 2 viikkoa pidempi.
Kuvaus
Materiaali: Lampaan nappanahka, kullansävyiset metalliosat
Väri: Musta
Koko: 20x10cm
Tuotteen mukana: Aitoustodistus
Hoito-ohje: Pyyhintä nihkeällä, värjäämättömällä liinalla.
Pakkaus: Balmuir-lahjapaketointi
Valmistusmaa: Turkki

Yksityiskohdat

Balmuir Camelia -lompakko on tyylikäs, monikäyttöinen asuste arkeen ja juhlaan. Kauniin Camelia-lompakon nahkapintaa kiertävä vetoketju kätkee sisäänsä tilan usealle kortille ja seteleille. Lompakko on valmistettu maailman hienoimmasta, ylellisen pehmeästä lampaan nappanahasta. Lompakon etupuolta koristaa kaunis kultainen Balmuir-logo. Halutessasi saat tuotteeseen maksuttoman monogrammipainatuksen verkkokaupassa syöttämällä nimikirjaimet alla olevaan kenttään. Jälkikäteen tuote on mahdollista personoida näyttämällä mukana toimitettavaa aitoustodistusta Balmuir Brand Store’ssa Helsingissä. Kuvissa on mallikuva monogrammista. Kirjasinkorkeus on 1 cm. Voit lisätä maksimissaan 3 merkkiä (vain isot kirjaimet, myös piste lasketaan yhdeksi merkiksi). Huomioithan, että personoiduilla tuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta. Toimitusaika on n. 3 viikkoa pidempi.

Lisätiedot

Tuotekoodi 595045310