Camelia lompakko - Konjakki

249,00 €

Saatavilla heti

Merkkien määrä enintään: 3

Ajattoman tyylikäs Balmuir Camelia -lompakko on monikäyttöinen ja kaunis asuste arkeen ja juhlaan. Vetoketjulla suljettavassa lompakossa on tilaa usealle kortille, seteleille sekä kolikoille, ja se kulkee kokonsa ansiosta helposti mukana kaikissa tilanteissa. Erittäin korkealaatuisesta, kestävästä nahasta valmistetussa Camelia-lompakossa on kaunis, luonnollinen pintakuvio. Lompakon etupuolta koristaa pieni Balmuir-logo. Toimitamme kaikki tuotteet kauniissa, silkkinauhoin viimeistellyssä Balmuir-lahjapakkauksessa.

Halutessasi saat tuotteeseen maksuttoman monogrammipainatuksen verkkokaupassa syöttämällä nimikirjaimet yllä olevaan kenttään. Jälkikäteen tuote on mahdollista personoida näyttämällä mukana toimitettavaa aitoustodistusta Balmuir Brand Store’ssa Helsingissä. Kuvissa on mallikuva monogrammista. Kirjasinkorkeus on 1 cm. Voit lisätä maksimissaan 3 merkkiä (vain isot kirjaimet, myös piste lasketaan yhdeksi merkiksi).

Huomioithan, että personoiduilla tuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta. Toimitusaika on n. 2 viikkoa pidempi.
Kuvaus
Materiaali: Nahka
Väri: Konjakki / Kulta
Koko: 20x10cm
Tuotteen mukana: Aitoustodistus
Hoito-ohje: Pyyhintä nihkeällä, värjäämättömällä liinalla.
Pakkaus: Balmuir-lahjapaketointi

Yksityiskohdat

Ajattoman tyylikäs Balmuir Camelia -lompakko on monikäyttöinen ja kaunis asuste arkeen ja juhlaan. Vetoketjulla suljettavassa lompakossa on tilaa usealle kortille, seteleille sekä kolikoille, ja se kulkee kokonsa ansiosta helposti mukana kaikissa tilanteissa. Erittäin korkealaatuisesta, kestävästä nahasta valmistetussa Camelia-lompakossa on kaunis, luonnollinen pintakuvio. Lompakon etupuolta koristaa pieni Balmuir-logo. Halutessasi saat tuotteeseen maksuttoman monogrammipainatuksen verkkokaupassa syöttämällä nimikirjaimet alla olevaan kenttään. Jälkikäteen tuote on mahdollista personoida näyttämällä mukana toimitettavaa aitoustodistusta Balmuir Brand Store’ssa Helsingissä. Kuvissa on mallikuva monogrammista. Kirjasinkorkeus on 1 cm. Voit lisätä maksimissaan 3 merkkiä (vain isot kirjaimet, myös piste lasketaan yhdeksi merkiksi). Huomioithan, että personoiduilla tuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta. Toimitusaika on n. 3 viikkoa pidempi.

Lisätiedot

Tuotekoodi 599145480