Caitlyn-neuletakki - Musta

0,00 €

Valitse määrä:
Lyhyt Caitlyn-silkkikashmirneule on loistava valinta työpukeutumiseen. Herkät helmiäisnapit ja pyöreä pääntie antavat neuletakille elegantin ilmeen. Yhdistä esimerkiksi saman sarjan neuleen tai kauniin puseron kanssa. Himmeästi hohtava neuletakki antaa tyylikkään säväyksen esimerkiksi työasuun. Kevyt silkkikashmineulos tuntuu iholla ihanan pehmeältä ja sileältä.
Kuvaus
Materiaali: 85 % silkki, 15 % kashmir
Väri: Musta
Koko: S, M, L, XL
Kokotiedot: Tutustu kokotaulukkoon >
Hoito-ohje: Käsinpese väljässä, max. 30°C vedessä nurinpäin, käytä villapesuainetta. Ei huuhteluainetta. Älä kierrä tai liota. Poista liika vesi pyyhkeen sisällä. Muotoile kosteana. Tasokuivaus välttäen auringonvaloa. Suosittelemme kemiallista pesua.
Pakkaus: Lahjapaketointi
Valmistusmaa: Kiina
Lisätiedot: Studiomallimme on 177 cm pitkä ja hänellä on yllään koko S.

BMuirin silkkikashmirvaatteet ovat loistava valinta työpukeutumiseen. Elegantit neuleet ja neuletakki on helppo yhdistää toisiinsa sekä muihin vaatteisiin tilanteen mukaan. Materiaali on ylellisen sileää ja tuntuu ihoa vasten lämpimältä ja hengittävältä. Neuleen helmassa on hopeanvärinen, metallinen B-logo.BMuir logo

Yksityiskohdat

-

Lisätiedot

Tuotekoodi caitlyn-silk-cashmere-cardigan-black
Lisätiedot Studiomallimme on 177 cm pitkä ja hänellä on yllään koko S.
Kokotiedot Tutustu kokotaulukkoon >
Lisätiedot

BMuirin silkkikashmirvaatteet ovat loistava valinta työpukeutumiseen. Elegantit neuleet ja neuletakki on helppo yhdistää toisiinsa sekä muihin vaatteisiin tilanteen mukaan. Materiaali on ylellisen sileää ja tuntuu ihoa vasten lämpimältä ja hengittävältä. Neuleen helmassa on hopeanvärinen, metallinen B-logo.

BMuir logo

Kampanja Ei