Tuotevertailu

Tuotevertailussa ei ole tuotteita.

Silkki

BMuir Silkkimallisto

Hienostuneet BMuir-silkkivaatteet sopivat kauniisti yhteen muiden BMuir-vaatteiden kanssa. BMuir-mallisto on osa Balmuir-brändiä.

Osta silkkivaatteita 

Hienostuneet silkkipaidat ja silkkitopit

BMuir-silkkimallisto koostuu eleganteista paidoista, mekoista, hameista ja topeista, jotka on helppo yhdistää moneen tyyliin ja tilanteeseen. Kauniit, ajattomat värit ja mukava istuvuus tekevät puseroista todellisia vaatekaapin kulmakiviä, jotka sopivat niin toimistolle kuin juhlaan.  Lue viisi vinkkiä, joilla  saat työasun päivitettyä juhlaan hetkessä.

Silkki on näyttävä ja kauniisti laskeutuva materiaali, jolla saa uutta ilmettä asukokonaisuuteen. Silkkikuitu on kevyt ja vahva. Koska silkki on lämpötilaan mukautuva materiaali, se tuntuu iholla miellyttävältä. Villan tavoin silkkivaate on talvella lämmin, kesällä mukavan vilpoinen.

silkkivaatteet kestävät vuosia

Oikein huollettuna silkkivaatteet antavat iloa vuosiksi eteenpäin. Tuuleta silkkivaatteet käytön jälkeen välttäen suoraa auringonvaloa. Suosittelemme silkkivaatteille kuivapesua, mutta varovainen käsinpesu enintään 30°C vedessä on myös mahdollista.

Silkkivaatteen voi silittää nurjalta puolelta käyttäen matalaa lämpötilaa ja suojakangasta. Tutustu hoito-ohjeisiin >