Tuotevertailu

Tuotevertailussa ei ole tuotteita.

Pellava

BMuir Pellavavaatemallisto

BMuir-pellavavaatemallisto sisältää kevyitä ja kauniisti laskeutuvia pellavasta valmistettuja naisten vaatteita.
BMuir-tuotemerkki on osa Balmuir-brändiä.

Ajattoman tyylikkäitä vaatteita

BMuir-pellavavaatemallisto koostuu pellavasta valmistetuista paidoista, tunikoista, housuista ja mekoista. Tuotteesta riippuen mallistosta on saatavilla koot S-XL.

 

 

Pellavavaatteet juhliin ja arkeen

Mallisto on suunniteltu monikäyttöiseksi, tuotteet sopivat hyvin niin toimistoon, juhliin kuin arkeen. Erityisen viimeistelykäsittelyn ansiosta pellavakangas on ohut ja kevyt, joten se laskeutuu kauniisti ja tuntuu pehmeältä päällä. Pellavavaatteet toimivat erityisen hyvin kesähelteillä ja ne myös kannattaa pakata mukaan matkalle, sillä vaatteet menevät pieneen tilaan.

Pellavavaatteiden väriperheeseen kuuluu kauniin klassisten mustan ja valkoisen lisäksi murrettu khakin vihreä ja vaaleansininen. Pellavavaate on helppo myös yhdistää eriväristen asusteiden ja muiden luonnonkuitujen kanssa.

 

Pellavavaatteet ovat helppohoitoisia

BMuir-pellavavaatteet valmistetaan Liettuassa 100 % pellavasta. Balmuir on tehnyt yhteistyötä tämän liettualaisen valmistajan kanssa jo useita vuosia, sillä samassa paikassa valmistetaan myös Balmuirin pellavaiset pyyhkeet, vuodevaatteet, kylpytakit ja keittiötekstiilit.

Pellava on helppohoitoinen luonnonkuitu. Pellavavaatteet voidaan pestä väljästi 40 asteen pesuohjelmassa. Vaatteet eivät välttämättä vaadi silitystä, sillä ne voi suoristaa kosteana.