Tuotevertailu

Tuotevertailussa ei ole tuotteita.

Pellavavaatteet

BMUIR PELLAVAMALLISTO

BMuir-pellavamallisto on ensiluokkainen valikoima klassisia pellavasta valmistettuja vaatteita. BMuir-tuotemerkki on osa Balmuir-brändiä.

Ajattoman tyylikkäitä vaatteita

BMuir-pellavavaatemallisto koostuu pellavasta valmistetuista paidoista, tunikoista, housuista ja mekoista. Tuotteesta riippuen mallistosta on saatavilla koot S-XL.

BMuir-pellavavaatteet valmistetaan Liettuassa 100 % pellavasta. Balmuir on tehnyt yhteistyötä tämän liettualaisen valmistajan kanssa jo useita vuosia, sillä samassa paikassa valmistetaan myös Balmuirin pellavaiset pyyhkeet, vuodevaatteet, kylpytakit ja keittiötekstiilit.

 

 

MonikäyttöiNEN JA HELPPOHOITOINEN

Mallisto on suunniteltu monikäyttöiseksi, tuotteet sopivat hyvin niin toimistoon, juhliin kuin arkeen. Ilmavuutensa ansiosta pellavavaatteet toimivat erityisen hyvin kesähelteillä. Pellavavaatteet kannattaa myös pakata mukaan matkalle, sillä vaatteet menevät pieneen tilaan.

Pellavavaatteiden väriperheeseen kuuluu kauniin klassisten mustan ja valkoisen lisäksi murrettu khakin vihreä ja vaaleansininen. Pellavavaate on helppo myös yhdistää eriväristen asusteiden ja muiden luonnonkuitujen kanssa.

Pellava on helppohoitoinen luonnonkuitu ja se ei vaadi välttämättä silitystä, sillä sen voi suoristaa kosteana. Pellavavaatteet voidaan pestä väljästi 40 asteen pesuohjelmassa.