Tuotevertailu

Tuotevertailussa ei ole tuotteita.

Kashmirvaatteet

BMUIR Kashmirmallisto

BMuir-kashmirmallisto on ensiluokkainen valikoima klassisia, hienoimmista luonnonmateriaaleista valmistettuja neuleita.
Mallisto on suunniteltu laatutietoisille muodin ystäville, jotka arvostavat ajatonta designia ja laadukkaita materiaaleja.
BMuir-mallisto on osa Balmuir-brändiä.

Huolella suunniteltuja kashmirvaatteita

BMuir-kashmirneulevaatemallisto täydentää upeasti Balmuirin tuoteperhettä. Mallisto koostuu ihanan pehmeistä, 100 % kashmirista valmistetuista neulevaatteista. Malliston neuleet on suunniteltu monikäyttöisiksi. Tuotteesta riippuen mallistosta löytyvät koot XS-XL.


Kashmir

Balmuirin 100% kashmirtuotteet valmistetaan parhaimmasta Sisä-Mongolian kashmirista, joka on maailmanlaajuisesti arvostettua. Iholla kashmir tuntuu erittäin pehmeältä hienon ja pitkän kuitunsa ansiosta. Kashmir on myös hengittävä materiaali, eikä sähköisty herkästi.

Kashmirkuidun hienoutta mitataan microneissa. Mitä hienompaa ja pidempää kashmirkuitu on, sitä laadukkaampaa se on. Balmuirin tuotteissa käytettävä kashmirkuitu on erittäin hienoa, 15,5–16 micronia ja pituudeltaan 34–36 millimetriä. Pitkä kuitu ei nyppyynny yhtä helposti kuin lyhyt.


HUOLLA KASHMIRVAATTEITASI

Balmuir suosittelee kashmirtuotteille säännöllistä huoltoa ja tuuletusta. Kemiallinen pesu on suositeltavaa, mutta myös pesuohjeen mukainen huolellinen käsinpesu on mahdollista. Muistathan, että kashmirtuotteet tulee muotoilla kosteana ja kuivattaa tasolla.