Tuotevertailu

Tuotevertailussa ei ole tuotteita.

BMuir Alexa Dagmar

 

BMUIR Alexa Dagmar

Jos jotain rakastan, niin kashmiria! Olen unelmoinut omasta kashmirmallistosta vuosia.
Oli unelmieni täyttymys päästä toteuttamaan tätä BMuirin kanssa.
Meitä yhdistää luottamus laatuun ja ajattomuuteen, jotka ovat malliston perusta.

Alexa Dagmar

Laadukkaat kashmirneuleet

BMuir Alexa Dagmar -mallisto on toteutettu yhdessä pitkäaikaisen yhteistyökumppanimme Alexa Dagmarin kanssa. Alexa on tunnettu suomalainen  muotivaikuttaja ja täydellinen valinta yhteistyömallistolle.

"Valitsemme mielellämme yhteistyökumppaneita, jotka jakavat kanssamme saman palon ja intohimon suunnitteluprosessiin ja viimeisteltyyn tuotteeseen. Nämä arvot ehdottomasti toteutuivat Alexan kohdalla, joka oli alusta loppuun vahvasti mukana malliston suunnittelussa", kertoo Balmuirin suunnittelija ja tuotekehittäjä Niina.

Syksyllä 2019 Balmuir julkaisi ensimmäisen yhteistyömallistonsa Alexa Dagmarin kanssa. Suuren suosion saavuttanut kashmirvaatemallisto sai jatkoa helmikuussa 2020

"Laadukkaat materiaalit vaatteissa ovat minulle kaiken pukeutumisen lähtökohta, ja jos jotain rakastan, niin kashmiria! Oma kashmirmallisto on jo vuosia ollut yksi suurista haaveistani, ja yhteistyössä kotimaisen Balmuirin kanssa suunniteltu mallisto on suoranainen unelmien täyttymys. Balmuirin tunnettu laadukkuus sekä ajattomat mallit olivat yhteistön lähtökohta alusta alkaen. Kashmirin pehmeys, hengittävyys sekä lämpö on todella omaa luokkaansa, ja kun sen kerran kokee, ei muu enää kelpaa."

Alexa Dagmar

Ylellisiä ja laadukkaita kashmirneuleita

Malliston pääinspiraationa on toiminut pohjoismainen minimalistinen tyyli. Vaatteet ovat helposti yhdisteltävissä arkeen ja juhlaan ja ne näyttävät ajankohtaisilta vuodesta toiseen. Värimaailma on klassisen harmoninen, luonnonvalkoista, vaaleaa beigeä, meleerattua harmaata ja mustaa.

Kashmirvaatteet valmistetaan parhaimmasta Sisä-Mongolian kashmirista, joka on maailmanlaajuisesti arvostettua. Mitä hienompaa ja pidempää kashmirkuitu on, sitä laadukkaampaa se on. Bmuirin vaatteissa käytettävä kashmirkuitu on erittäin hienoa, 15,5–16 micronia ja pituudeltaan 34–36 millimetriä. Pitkä kuitu ei nyppyynny yhtä helposti kuin lyhyt.

"Jo ennen ensimmäistäkään luonnosta minulla oli vahva visio siitä, miltä oma kashmirmallistoni näyttäisi. Halusin luoda vaatteita, joita vaatekaappini on aina kaivannut: ylellisiä ja vuosia kestäviä vaatteita, jotka ovat sekä ihoa helliviä kotivaatteita, mutta ehdottomasti myös tyylikäs valinta kaupungille tai matkustaessa. Mallistoni pehmeä ja harmoninen värimaailma ammensi inspiraatiota pohjoismaisen minimalistisesta tyylistä, joka on helposti yhdisteltävissä ja näyttää ajankohtaiselta vuodesta toiseen."

Alexa Dagmar

 

Vaatteiden valmistus

BMuir Alexa Dagmar -kashmirneuleet on valmistettu Kiinan Sisä-Mongoliassa. Neulevalmistaja hallinnoi koko tuotantoketjua itse, sillä heillä on neuletehtaan lisäksi myös omat raakamateriaalin käsittely- ja lankatehtaat. 

Valmistajalla on Wrap-vastuullisuus auditioinnin luokitus, jossa seurataan mm. tuotanto-olojen turvallisuutta ja työlainsäädännön toteutumista.

 

Vaatteiden hoito

Suosittelemme kashmirkamman käyttöä kashmirneuleille. Kashmirkamman käyttö on helppoa. Aseta tuote tasaiselle alustalle, pidä kampa suorassa tuotteen pintaa vasten ja kampaa kevyesti tasaisin, yhdensuuntaisin vedoin ribbineuloksen suuntaisesti.

Suosittelemme kashmirneuleiden säilyttämistä viikattuna ja säännöllistä tuuletusta. Kemiallinen pesu on suositeltavaa, mutta myös pesuohjeen mukainen hellävarainen käsinpesu on mahdollista. Tutustu kashmirneuleiden hoito-ohjeisiin >