Tuotevertailu

Tuotevertailussa ei ole tuotteita.

BMuir by Alexa Dagmar

BMUIR by Alexa Dagmar

Jos jotain rakastan, niin kashmiria! Olen unelmoinut omasta kashmirmallistosta vuosia.
Oli unelmieni täyttymys päästä toteuttamaan tätä BMuirin kanssa.
Meitä yhdistää luottamus laatuun ja ajattomuuteen, jotka ovat malliston perusta.

Alexa Dagmar, 2019

Laadukkaat kashmirneuleet

BMuir by Alexa Dagmar -mallisto on toteutettu yhdessä pitkäaikaisen yhteistyökumppanimme Alexa Dagmarin kanssa. Alexa on tunnettu suomalainen  muotivaikuttaja ja täydellinen valinta ensimmäiselle yhteistyömallistolle.

"Laadukkaat materiaalit vaatteissa ovat minulle kaiken pukeutumisen lähtökohta, ja jos jotain rakastan, niin kashmiria! Oma kashmirmallisto on jo vuosia ollut yksi suurista haaveistani, ja yhteistyössä kotimaisen Balmuirin kanssa suunniteltu mallisto on suoranainen unelmien täyttymys. Balmuirin tunnettu laadukkuus sekä ajattomat mallit olivat yhteistön lähtökohta alusta alkaen. Kashmirin pehmeys, hengittävyys sekä lämpö on todella omaa luokkaansa, ja kun sen kerran kokee, ei muu enää kelpaa."

Alexa Dagmar, 2019

Ylellisiä ja kestäviä vaatteita

Mallisto sisältää yhdisteltäviä kashmirneulevaatteita, jotka on suunniteltu täydellisiksi matkakumppaneiksi. Lyhytyhihainen pooloneule, kellohihainen neule ja neulehousut on helppo yhdistellä mukavaksi asuksi matkustamiseen tai rentoutumiseen sekä stailata  tyylikkäiksi kaupunkiasuiksi.

"Jo ennen ensimmäistäkään luonnosta minulla oli vahva visio siitä, miltä oma kashmirmallistoni näyttäisi. Halusin luoda vaatteita, joita vaatekaappini on aina kaivannut: ylellisiä ja vuosia kestäviä vaatteita, jotka ovat sekä ihoa helliviä kotivaatteita, mutta ehdottomasti myös tyylikäs valinta kaupungille tai matkustaessa. Mallistoni pehmeä ja harmoninen värimaailma ammensi inspiraatiota pohjoismaisen minimalistisesta tyylistä, joka on helposti yhdisteltävissä ja näyttää ajankohtaiselta vuodesta toiseen."

Alexa Dagmar, 2019

 

Vaatteiden valmistus

BMuir by Alexa Dagmar -kashmirneuleet on valmistettu Kiinan Sisä-Mongoliassa. Neulevalmistaja hallinnoi koko tuotantoketjua itse, sillä heillä on neuletehtaan lisäksi myös omat raakamateriaalin käsittely- ja lankatehtaat. 

Valmistajalla on Wrap-vastuullisuus auditioinnin luokitus, jossa seurataan mm. tuotanto-olojen turvallisuutta ja työlainsäädännön toteutumista. Lue lisää malliston suunnittelusta ja valmistuksesta >

 

Vaatteiden hoito

Suosittelemme kashmirkamman käyttöä kashmirneuleille. Kashmirkamman käyttö on helppoa. Aseta tuote tasaiselle alustalle, pidä kampa suorassa tuotteen pintaa vasten ja kampaa kevyesti tasaisin, yhdensuuntaisin vedoin ribbineuloksen suuntaisesti.

Suosittelemme kashmirneuleiden säilyttämistä viikattuna ja säännöllistä tuuletusta. Kemiallinen pesu on suositeltavaa, mutta myös pesuohjeen mukainen hellävarainen käsinpesu on mahdollista. Tutustu kashmirneuleiden hoito-ohjeisiin >