Tuotevertailu

Tuotevertailussa ei ole tuotteita.

Alpakka

BMUIR alpakkamallisto

Syksyllä 2019 lanseerattuun BMuir-alpakkamallistoon kuuluu ilmavia ja lämpimiä alpakka-merinovillasekoiteneuleita.
BMuir-mallisto on osa Balmuir-brändiä.

Pehmeät neuleet

BMuir-alpakkamallistoon kuuluu rentoja neulepuseroita, neulepooloja ja neuletakkeja. Ilmavuutensa ansiosta neuleet ovat kevyitä ja tuntuvat pehmeiltä ja lämpimiltä. Tuotteesta riippuen mallistosta löytyvät koot XS-XL.

Nämä lämpöiset neuleet sopivat hyvin rentoon oleiluun sekä  siistimmin asustettuna työkäyttöön. Neuleissa toistuvat yhtenäiset värisävyt syksyn Grace-huivien, -pipojen ja -baskerien kanssa,  joten niitä on helppo yhdistellä näyttäviksi asukokonaisuuksiksi. 

BMuir-alpakkamallisto lanseerattiin syksyllä 2019. Lue blogipostauksemme alpakkamalliston lanseeraustilaisuudesta Balmuir Helsinki Brand Storella.

Alpakka-merinovillasekoiteneuleet

Neuleet ovat pehmeää ja ilmavaa alpakka-merinovillasekoitetta. Tuotteet valmistetaan Sisä-Mongoliassa, Kiinassa. Neuleissa käytetyt alpakanvillat keritään Perussa kasvatetuista alpakoista. Merinovilla on valmistettu Responsible Wool Standard (RWS) -standardin mukaisesti Australiassa. RWS-standardin tavoitteena on huolehtia lampaiden hyvinvoinnista ja pienentää laidunaluiden ympäristörasitusta. Villa on myös mulesing-vapaata. Tuotteisiin on lisätty polyamidia tuomaan lisäkestävyyttä sekä elastaania parantamaan neuleen palautumista.

 

Tuuleta ja huolla alpakkaneuleitasi

Suosittelemme alpakkaneuleiden säännöllistä huoltoa ja tuuletusta. Neuleita voi pestä varovasti käsin käyttäen pientä määrää villapesuainetta. Muistathan, että neuleet tulee muotoilla kosteana ja kuivattaa tasolla. Tutustu tarkempiin hoito-ohjeisiin täältä.