Tuotevertailu

Tuotevertailussa ei ole tuotteita.

Alpakka

BMUIR alpakkamallisto

BMuir-alpakkamallistoon kuuluu ilmavia ja lämpimiä alpakka-merinovillasekoiteneuleita.
BMuir-mallisto on osa Balmuir-brändiä.

Pehmeät alpakkaneuleet

BMuir-alpakkamallistoon kuuluu rentoja neuletakkeja, lyhythihaisia neulepaitoja sekä neulemekkoja. Ilmavuutensa ansiosta vaatteet ovat kevyitä ja tuntuvat ihoa vasten pehmeiltä ja lämpimiltä.

Nämä lämpöiset neuleet sopivat hyvin rentoon oleiluun sekä  siistimmin asustettuna työkäyttöön. Neuleissa toistuvat yhtenäiset värisävyt alpakkahuivien ja alpakkapipojen kanssa,  joten niitä on helppo yhdistellä näyttäviksi asukokonaisuuksiksi. 

BMuir-alpakkamallisto sai täydennystä syksyllä 2020. Ensimmäinen BMuir-alpakkamallisto lanseerattiin syksyllä 2019.

Alpakka-merinovillasekoiteneuleet

BMuir-alpakkaneuleet ovat pehmeää ja ilmavaa alpakka-merinovillasekoitetta. Tuotteet valmistetaan Sisä-Mongoliassa, Kiinassa. Vaatteissa käytetyt alpakanvillat keritään Perussa kasvatetuista alpakoista. Merinovilla on valmistettu Responsible Wool Standard (RWS) -standardin mukaisesti Australiassa. RWS-standardin tavoitteena on huolehtia lampaiden hyvinvoinnista ja pienentää laidunaluiden ympäristörasitusta. Villa on myös mulesing-vapaata. Tuotteisiin on lisätty polyamidia tuomaan lisäkestävyyttä sekä elastaania parantamaan neuleen palautumista.

Suosittelemme alpakkaneuleiden säännöllistä huoltoa ja tuuletusta. Neuleita voi pestä varovasti käsin käyttäen pientä määrää villapesuainetta. Muistathan, että neuleet tulee muotoilla kosteana ja kuivattaa tasolla. Tutustu tarkempiin hoito-ohjeisiin täältä.