BMuir-vaatteet

BMuir-mallisto

BMuir-mallisto on valikoima klassisia, korkealaatuisista materiaaleista valmistettuja naisten vaatteita.
BMuir-mallisto on osa Balmuir-brändiä.

Balmuir BMuir

Hienostuneet Silkkivaatteet

BMuir-silkkivaatemalliston vaatteet ovat hienostuneita ja ajattomia. Kauniisti laskeutuva silkki on näyttävä materiaali, jolla saa uutta ilmettä asukokonaisuuteen.

Silkkikuitu on kevyt ja vahva. Koska silkki on lämpötilaan mukautuva materiaali, se tuntuu iholla miellyttävältä. Villan tavoin silkkivaate on talvella lämmin, kesällä mukavan vilpoinen. Oikein huollettuna silkkivaatteet antavat iloa vuosiksi eteenpäin. Lue lisää mallistosta ja hoito-ohjeista >

Balmuir BMuir

Rennot pellavavaatteet

BMuir-pellavamallistossa on keveitä ja kauniisti laskeutuvia toppeja,  housuja, hameita ja mekkoja. Vaatteet on valmistettu  Euroopassa 100 % pellavasta. Ilmava ja hengittävä pellava sopii erityisen hyvin kesään.

Rennot pellavavaatteet on suunniteltu monikäyttöisiksi ja ne on sopivat hyvin arkeen ja juhlaan. Lue lisää mallistosta >.

Pellavavaatteet voidaan pestä väljästi 40 asteen pesuohjelmassa. Pellavavaatteet eivät välttämättä vaadi silitystä, sillä ne voidaan suoristaa kosteana. Tutustu hoito-ohjeisiin >.


Balmuir BMuir

Pehmeät Kashmirneuleet

BMuir-kashmirmallisto koostuu pehmeistä, 100 % kashmirista valmistetuista neulevaatteista.

Malliston kashmirvaatteet valmistetaan parhaimmasta Sisä-Mongolian kashmirista, joka on maailmanlaajuisesti arvostettua. Mitä hienompaa ja pidempää kashmirkuitu on, sitä laadukkaampaa se on. BMuirin vaatteissa käytettävä kashmirkuitu on erittäin hienoa, 15,5–16 micronia ja pituudeltaan 34–36 millimetriä. Pitkä kuitu ei nyppyynny yhtä helposti kuin lyhyt.

Suosittelemme kashmirneuleille säännöllistä huoltoa ja tuuletusta. Lue lisää kashmirmalliston suunnittelusta ja hoito-ohjeista  >