BMuir-vaatteet

BMuir-mallisto

BMuir-mallisto on valikoima klassisia, korkealaatuisista materiaaleista valmistettuja naisten vaatteita.
BMuir-mallisto on osa Balmuir-brändiä.

Balmuir BMuir

Ylelliset Silkkivaatteet

BMuir-silkkivaatemalliston toppi ja paidat ovat hienostuneita ja ajattomia. Silkkivaatteita on helppo yhdistellä myös muihin BMuir-neuleisiin ja Balmuir-asusteisiin. Kauniisti laskeutuva silkki on näyttävä materiaali, jolla saa uutta ilmettä asukokonaisuuteen Silkkikuitu on kevyt ja vahva. Materiaalina silkki on lämpötilaan mukautuva ja tuntuu siksi iholla aina miellyttävältä.

Oikein huollettuna silkkivaatteet antavat iloa vuosiksi eteenpäin. Tuuleta silkkivaatteet käytön jälkeen välttäen suoraa auringonvaloa. Suosittelemme silkkivaatteille kuivapesua, mutta varovainen käsinpesu enintään 30°C vedessä on myös mahdollista. Silkkivaatteen voi silittää nurjalta puolelta käyttäen matalaa lämpötilaa ja suojakangasta. Lue lisää mallistosta ja hoito-ohjeista >


Balmuir BMuir

Pehmeät Kashmirneuleet

BMuir-kashmirmallisto koostuu pehmeistä, 100 % kashmirista valmistetuista neulevaatteista. Mallistoon kuuluu laadukkaat neulepaidat, oloasut, housut ja ponchot. Tuotteesta riippuen mallistosta on saatavilla koot XS-XL.

Suosittelemme kashmirneuleille säännöllistä huoltoa ja tuuletusta. Kemiallinen pesu on suositeltavaa, mutta myös pesuohjeen mukainen huolellinen käsinpesu on mahdollista. Lue lisää kashmirmalliston suunnittelusta ja hoito-ohjeista  >.


Balmuir BMuir

BMuir by Alexa Dagmar

BMuir by Alexa Dagmar mallisto sisältää 100 % kashmirista valmistettuja yhdisteltäviä neulevaatteita.

Lyhytyhihainen pooloneule, kellohihainen neule ja neulehousut on helppo yhdistellä mukavaksi asuksi matkustamiseen tai rentoutumiseen sekä stailata  tyylikkäiksi kaupunkiasuiksi. 

Vaatteet löytyvät koossa XS-L. Lue lisää yhteistyömalliston suunnittelusta ja valmistuksesta >


Balmuir BMuir

Lämpimät alpakkaneuleet

BMuir-alpakkamallistoon kuuluu muodikkaita ja rentoja neulepuseroita, neulepooloja ja neuletakkeja. Neuleet on valmistettu lämpimistä ja ilmavista alpakka-merinovillasekoiteneuleista. Alpakka kasvatetaan ja keritään Perussa. Merinovilla on valmistettu Responsible Wool Standard -standardin mukaisesti (RWS). Tuotteesta riippuen mallistosta löytyvät koot XS-XL. 

Suosittelemme alpakkaneuleiden säännöllistä huoltoa ja tuuletusta.  Neuleita voi pestä varovasti käsin käyttäen pientä määrää villapesuainetta. Lue lisää malliston lanseerauksesta ja hoito-ohjeista >


Balmuir BMuir

Kevyet Kid mohair -neuleet

BMuir-mohairmallisto sisältää klassisen neulepuseron sekä pitkälinjaisen neuletakin. Neuleet sopivat hyvin sekä arki- ja juhlakäyttöön, sillä ne ovat kevyitä ja ilmavia päällä.

Neuleet on valmistettu pehmeästä kid mohair -villasekoitteesta, johon on lisätty polyamidia tuomaan kestävyyttä. Neuleet on valmistettu Liettuassa ja lanka on peräisin Italiasta.

Vaatteet löytyvät koossa S-L. Lue lisää mallistosta ja hoito-ohjeista >