BMuir-vaatteet

BMuir-mallisto

BMuir-mallisto on valikoima klassisia, korkealaatuisista materiaaleista valmistettuja naisten vaatteita.
BMuir-mallisto on osa Balmuir-brändiä.

BMuir by Alexa Dagmar

BMuir by Alexa Dagmar mallisto sisältää 100 % kashmirista valmistettuja yhdisteltäviä neulevaatteita. Lyhytyhihainen pooloneule, kellohihainen neule ja neulehousut on helppo yhdistellä mukavaksi asuksi matkustamiseen tai rentoutumiseen sekä stailata  tyylikkäiksi kaupunkiasuiksi. Vaatteet löytyvät koossa XS-L. Lue lisää mallistosta >.


Pehmeät Kashmirneuleet

BMuir-kashmirmallisto koostuu pehmeistä, 100 % kashmirista valmistetuista neulevaatteista. Mallistoon kuuluu laadukkaat neulepaidat, oloasut, housut ja ponchot. Tuotteesta riippuen mallistosta on saatavilla koot XS-XL. Lue lisää kashmirmalliston synnystä >.

Suosittelemme kashmirneuleille säännöllistä huoltoa ja tuuletusta. Kemiallinen pesu on suositeltavaa, mutta myös pesuohjeen mukainen huolellinen käsinpesu on mahdollista. Tutustu hoito-ohjeisiin >.Lämpimät alpakkaneuleet

Syksyllä 2019 julkaistu uusi alpakkamallisto täydentää upeasti BMuirin tuoteperhettä. Tuotteesta riippuen mallistosta löytyvät koot XS-XL. 

Mallisto koostuu lämpimistä ja ilmavista alpakka-merinovillasekoiteneuleista. Alpakka kasvatetaan ja keritään Perussa. Merinovilla on valmistettu Responsible Wool Standard -standardin mukaisesti (RWS). Lue lisää mallistosta >.

Suosittelemme alpakkaneuleiden säännöllistä huoltoa ja tuuletusta.  Neuleita voi pestä varovasti käsin käyttäen pientä määrää villapesuainetta. Tutustu hoito-ohjeisiin >.


Monikäyttöiset pellavavaatteet

BMuir-pellavamallistossa on keveitä ja kauniisti laskeutuvia toppeja,  paitoja, housuja, mekkoja sekä tunikoita. Vaatteet on valmistettu  Euroopassa 100 % pellavasta. Tuotteesta riippuen mallistosta on saatavilla koot S-XL.

Malliston vaatteet on suunniteltu monikäyttöisiksi ja ne on sopivat hyvin arkeen ja juhlaan. Lue lisää mallistosta >.

Pellavavaatteet voidaan pestä väljästi 40 asteen pesuohjelmassa. Pellavavaatteet eivät välttämättä vaadi silitystä, sillä ne voidaan suoristaa kosteana. Tutustu hoito-ohjeisiin >.