Balmuir-blogi


Kutsuvaa lämpöä ja harmoniaa vilkkaaseen lentokenttäympäristöön

11. marraskuuta 2022

Balmuir lanseerasi uudistetun myymäläkonseptin osana kokonaisvaltaista myymäläkonseptin uudistusprojektia.
Lue lisää>

 

Balmuirin ystävät - Aira Samulin

17. kesäkuuta 2022

Aira Samulinin elämästä kertova musikaali Aira sai eilen ensi-iltansa Apianniemen kesäteatterissa Valkeakoskella. Jopa eläväksi legendaksi noteeratun Samulinin elämä onkin kiehtova kertomus, jossa musiikki, taide ja muoti ovat suuressa roolissa. Mutta minkälainen on nainen kulissien takana? Tätä lähdemme selvittämään, kun Balmuirin ystävä Samulin kutsuu Balmuirin kotiinsa iltapäiväkahveille.
Lue lisää>

 

Balmuir & Ella Kanninen – Una giornata Italiana

20. toukokuuta 2022

Balmuir viettää kesää Italian romanttisessa Castellinan kylässä Chiantin alueella, jossa Toscanan vehreä luonto ja viinipellot kuvittavat kumpuilevaa maisemaa ja alueen pienet kylät ovat täynnä elämää. Castellinassa tapaamme myös Ella Kannisen, jonka kanssa vietämme ikimuistoisen päivän yhdessä.
Lue lisää>

 

Kehys- ja aurinkolasimallisto – Balmuir x Instrumentarium

24. helmikuuta 2022

Osana Balmuirin 15-vuotisjuhlavuotta lifestylebrändin valikoima laajenee uudelle alueelle. Balmuirin ja Instrumentariumin ensimmäisessä kehys- ja aurinkolasimallistossa yhdistyvät elegantti muotoilu ja vastuulliset materiaalit.
Lue lisää>

 

Värjäämätön kashmir – Uusi mallisto

17. elokuuta 2021

Balmuir kutsuu sinut Balmuir-tiimin jäsenten Ellen, Juulian, Katrin ja Maijan kanssa myöhäiselle piknikille merenrantaan ja tutustumaan uuteen värjäämättömän kashmirin mallistoon.
Lue lisää>

 

Kesäkohteena Balmuir-myymälä

4. kesäkuuta 2021

Balmuir Brand Storeissa asiakas pääsee kokemaan Balmuirin maailman aidoimmillaan, niin visuaalisesti, materiaaleja koskettamalla kuin ensiluokkaisen asiakaspalvelun myötä.
Lue lisää>

 

Punaviinisuola pääsiäispöytään

25. maaliskuuta 2021

Juhlista pääsiäistä perhepiirissä herkullisen illallisen merkeissä. Aterian kruunaa kaunis kattaus, jonka voit viimeistellä Balmuirin laadukkailla keittiötekstiileillä sekä kauniilla pallokynttilöillä.
Lue lisää>

 

Ystävänpäivän brunssi

5. helmikuuta 2021

Kata pöytään herkullinen brunssi lähimmille ystäville ja ilahduta heitä itsetehdyillä kransseilla. Kuivakukista valmistetut kranssit tuovat iloa lahjan saajalle pidempään kuin perinteinen leikkokukkakimppu.
Lue lisää>

 

Ota uusi vuosi vastaan kotikylpylässä

28. joulukuuta 2020

Vuoden 2020 lähestyessä loppuaan on aika rentoutua ja hemmotella itseäsi kotona. Luo oma kylpyläkokemuksesi itsetehdyllä kahvikuorinnalla ja nauti virkistävä mocktail saunan tai suihkun jälkeen.
Lue lisää>

 

Jouluaskarteluita: Lahjakranssit ja löylytuoksupussi

16. joulukuuta 2020

Tuo persoonallinen lisä jouluvalmisteluihin tekemällä itse koristekransseja lahjapaketteihin. Löylytuoksupussi on ihastuttava lahjaidea tai tuliainen jouluvierailulle.
Lue lisää>

 

Herkut pikkujouluihin kotona

20. marraskuuta 2020

Juhlista lähestyvää joulua kattamalla pöytään laadukkaat pellavatekstiilit ja nauti herkuista yhdessä perheen tai läheisimpien ystävien kesken. Kauraiset siemenkeksit, herkulliset juustot ja raikkaat drinkit metsäisillä vivahteilla ovat täydellinen yhdistelmä iltaan täynnä naurua, hyviä keskusteluita ja juhlavaa mieltä.
Lue lisää>

 

Hanna Väyrysen vinkit kashmirin hoitoon

16. lokakuuta 2020

Oikein hoidettuna kashmirvaate kestää kauniina pitkään. Strictly Style -blogista tuttu Hanna Väyrynen kertoo viisi yksinkertaista vinkkiä kashmirneuleen huoltoon.
Lue lisää>

 

Adeliinan vinkit minilomalle Helsinkiin

15. syyskuuta 2020

Balmuirin AW20/21-malliston malli, näyttelijä Adeliina Arajuuri jakoi omat vinkkinsä minilomaan kotikaupungissaan Helsingissä.
Lue lisää>

 

Viimeistele grilliruoka maistuvilla kastikkeilla

20. heinäkuuta 2020

Loppukesän kruunaavat tunnelmalliset grillijuhlat puutarhassa. Vaihtelua suosikkitarjoiluihin tuot täyteläisellä majoneesilla, joka saa potkua inkivääristä ja sitruunasta, sekä sinappinen salaatinkastike, joka sopii niin vihersalaatille kuin ruokaisammillekin vaihtoehdoille.
Lue lisää>

 

BMuirin pellavavaatemallisto saa jatkoa

25. maaliskuuta 2020

Kesällä 2019 alkunsa saanut, suosittu pellavavaatemallisto saa tänä vuonna jatkoa. Monikäyttöiset, klassiset pellavavaatteet ovat oiva lisä kevään ja kesän tyyliisi tuoden mukanaan ripauksen vanhan ajan glamouria.
Lue lisää>

 

Nanna Susi x Balmuir – Taidetta silkkihuiveissa

4. maaliskuuta 2020

Balmuir lanseeraa kaksi taidesilkkihuivia yhteistyössä taidemaalari Nanna Suden kanssa naistenpäiväviikolla. Tademaalarin kaksi Lappi-aiheista teosta, Kullanhuuhdontaa sekä Piiloja ja löytöjä, heräävät eloon italialaisena silkkinä Nanna Susi x Balmuir -yhteistyön myötä.
Lue lisää>

 

Tasapainoa ja hyvinvointia elämään Aino-Kaisa Saarisen vinkeillä

21. helmikuuta 2020

Hiihtolomalla on aikaa panostaa hyvinvointiin. Moninkertainen maastohiihdon maailmanmestari ja olympiamitalisti Aino-Kaisa Saarinen jakaa meille vinkkinsä hyvinvointiin ja tavoitteiden saavuttamiseen sekä kertoo omat suosikkinsa Balmuirin valikoimista.
Lue lisää>

 

Uusi BMuir Alexa Dagmar -mallisto lanseerataan 6.2.2020

30. tammikuuta 2020

BMuir Alexa Dagmar -mallisto luotiin yhteistyössä Balmuirin suunnittelijoiden ja suomalaisen bloggaajan ja muotivaikuttaja Alexa Dagmarin kanssa. Suuren suosion saavuttanut BMuir Alexa Dagmar - kashmirvaatemallisto saa jatkoa 6. helmikuuta 2020. T
Lue lisää>

 

Kevään ensimmäiset merkit BMuir-mallistossa

20. tammikuuta 2020

BMuir-malliston kevään ensimmäiset uutuudet ovat jo saatavilla verkkokaupassa ja Balmuir Brand Storeissa. Raikkaat pastellisävyt vaaleansininen, vaaleanpunainen, koralli ja vaaleanvihreä tuovat tuulahduksen kevättä tyyliisi.
Lue lisää>

 

Helpot reseptit jouluun

13. joulukuuta 2019

Nuori pitopalveluyrittäjä Erika Poussa Bakerikalta auttoi meitä luomaan kolme herkullista reseptiä. Miltä kuulostaisivat juustotarjotin aattoillan naposteltavaksi, joululahjaksi sopivat pistaasisuklaafudget ja herkulliset suklaamurukeksit?
Lue lisää>

 

Inspiraatiota jouluiseen sisustukseen

11. marraskuuta 2019

Talvipakkasten aikaan, joulun lähestyessä on aika rentoutua kotona. Tuo joulun tunnelmaa kotiisi tai mökille maustamalla neutraalia sisustusta punaisilla yksityiskohdilla.
Lue lisää>

 

Yhteistyössä Billebeinon kanssa

30. lokakuuta 2019

Balmuirin yhteistyömallisto BxBB luotiin yhdessä Billebeinon kanssa. Pyysimme Billebeinon perustaja Ville Leinoa kertomaan meille yrityksestään ja ajatuksistaan yhteistyömallistosta.
Lue lisää>

 

BMuirin elegantti silkkimallisto

24. lokakuuta 2019

BMuirin uusi silkkimallisto koostuu eleganteista paidoista ja topista, jotka on helppo yhdistää moneen tyyliin ja tilanteeseen. Silkki on näyttävä ja kauniisti laskeutuva materiaali, jolla saa uutta ilmettä asukokonaisuuteen. Lue viisi vinkkiä, joilla voit päivittää tyylisi toimistolta juhliin.
Lue lisää>

 

My Paris by Estefania

18. syyskuuta 2019

Balmuirin uusi AW19/20-mallisto kuvattiin Pariisissa. Mallimme Estefania esittelee meille entisen kotikaupunkinsa suosikkipaikat. Tutustu vinkkeihin alla ja anna ajatusten lentää Pariisin kapeille kujille.
Lue lisää>

 

Esittelyssä ensimmäinen yhteistyömallistomme

28. lokakuuta 2019

Balmuirin ensimmäinen yhteistyömallisto, BMuir by Alexa Dagmar, on toteutettu yhdessä pitkäaikaisen yhteistyökumppanimme, ihastuttavan Alexa Dagmarin kanssa.
Lue lisää>

 

BMuirin alpakkamalliston lanseeraus johdattelee syksyyn

20. elokuuta 2019

BMuir-vaatemallisto kasvoi viime viikolla kokoelmalla alpakka- ja merinovillasekoitteesta valmistettuja pehmoisia neuleita. Lanseerausta juhlistettiin Balmuirin Brand Storeissa Helsingissä ja Oulussa.
Lue lisää>

 

My Malaga by Mira

6. kesäkuuta 2019

BMuir-pellavamallisto kuvattiin Malagassa. Mallinamme toimi Malagassa asuva Mira, joka itsekin ihastui raikkaisiin pellavavaatteisiin. Mira esittelee meille kotikaupunkinsa suosikkipaikat. Inspiroidu kohteista ja heittäydy espanjalaiseen tunnelmaan.
Lue lisää>

 

Työnjälki viimeisen päälle – Haastattelussa suomalainen ompelijamme

16. toukokuuta 2019

Yli 50 % Balmuirin tuotteista valmistetaan Euroopassa. Tunnelma Koti Oy:n Eija Kanniala on ommellut Balmuirin tuotteita muiden toimeksiantojensa lomassa jo kolmen vuoden ajan. Kannialan työtilat Kiimingissä ovat kätevästi muutaman askelen päässä kotiovelta, omassa pihapiirissä.
Lue lisää>

 

Laadukkaat pellavavaatteet sopivat lomalle ja toimistoon – Uusi BMuir-mallisto

11. huhtikuuta 2019

BMuirin tuore mallisto koostuu hienoimmasta pellavasta valmistetuista, klassisista ja monikäyttöisistä vaatteista. Malliston vaatteet on valmistettu 100 % pellavasta Euroopassa. Suunnittelija Niina kertoo lisää malliston synnystä ja pellavavaatteiden ominaisuuksista.
Lue lisää>