Kata pöytä keväälle

 

 

Tänä keväänä pöytä katetaan rennon tyylikkäästi. Satsaa ajattomiin ja tyylivarmoihin kattaustuotteisiin, jotka kestävät käyttöä. Klassinen kokonaisuus saa uutta ilmettä kauden väreillä, joita voi tuoda esille esimerkiksi lautasliinoissa ja kynttilöissä. Yksi kauden suosituimmista väreistä on vaaleanpunainen, jota tasapainottaa tyylipuhdas valkoinen.

Pellava on rakastettu ja kestävä luonnonmateriaali, ja Euroopassa valmistetut lautasliinamme ovatkin olennainen osa keväistä kattausta. Kankaiset lautasliinat ovat myös ekologisempi vaihtoehto kertakäyttöisille paperiserveteille. Nahkainen servettirengas on tyylikäs lisä lautasliinan kaveriksi. Jos kaipaat keittiöösi pöytäliinaa, suosittelemme panostamaan pellavapöytäliinaamme, joka tuo kotiisi rentoa vintage-tunnelmaa.

Tutustu keittiötekstiileihin täällä >

Luo tunnelmaa alkukevään hämäriin iltoihin käsintehdyillä kynttilöillä, jotka pääsevät oikeuksiinsa arvokkaissa, kristallisissa kynttilänjaloissa. Yhdistele erikokoisia kynttilänjalkoja ja eri värisiä kynttilöitä keskenään, ja tee niistä kattauksen keskipiste tai tunnelmanluoja olohuoneeseen.

KynttiläasetelmaKynttiläasetelma

Ihastu kynttilöihin >

Viimeistele kattaus kauniilla leikkokukkakimpulla, johon kokoat suosikkikukkiasi. Asettele kimppu näyttävään Kensington-lyhtyymme, jota voi käyttää myös maljakkona. Halutessasi teemme lyhdystä persoonallisemman painamalla siihen nimikirjaimesi.

Osta lyhtyjä täältä >

Onko sinut kutsuttu vieraaksi illalliskutsuille? Ilahduta isäntäväkeä pellavasta valmistetulla keittiöpyyhkeellä, joka vain paranee käytössä ajan myötä. Upeiden värivaihtoehtojemme joukosta löytyy suosikki niin klassisempien sävyjen ystävälle kuin sesonkien mukaan sisustavallekin. Myös esiliinamme ovat pidettyjä tuliaisvaihtoehtoja heille, jotka viihtyvät keittiössä kokkaillen.

Valmistaudu illalliskutsuille >