Laatua ja joustavuutta – Esittelyssä jälleenmyyjämme Millan Putiikki

 

Toimiva yhteistyö niin jälleenmyyjien kuin tuottajien kanssa on Balmuirille ensiarvoisen tärkeää. Siksi haluammekin esitellä blogissamme myös pitkäaikaisia kumppaneitamme.

Tällä kertaa tutustumme tarkemmin laadukkaita vaatteita, asusteita ja kodin sisustustuotteita myyvään Millan Putiikkiin, jonka valikoimaan asiakkaat pääsevät tutustumaan niin verkkokaupassa kuin kivijalkamyymälässä Lahdessa. Vuodesta 2012 toiminnassa olleen Putiikin omistaja ja toimitusjohtaja Milla Tähkänen kertoo meille lisää.

 

Mikä on tärkeää Putiikkinne päivittäisessä toiminnassa?

Erittäin tärkeänä pidämme tietenkin asiakkaitamme, ilman heitä ei ole meitä. Toinen tärkeä asia ovat hyvät ja luotettavat yhteistyökumppanit. Yhdessä heidän kanssaan pidämme valikoiman mielenkiintoisena ja jatkuvasti vaihtuvana. Näin työ on itselle mielekästä ja asiakkaat jaksavat tulla aina uudelleen tutustumaan tarjontaamme.

Millan Putiikki BalmuirMillan Putiikki Balmuir

 

 

Millaisia ovat yrityksenne arvot?

Haluamme tarjota asiakkaille joustavaa ja hyvää palvelua. Voimme tilata asiakkaalle yksittäisiäkin tuotteita, jos heillä on sille tarve. Pienen yrityksen vahvuus on juuri tässä, joustavuus on helppoa. 

Pidämme myös rohkeutta arvonamme. Aina ei kaiken toimivuudesta voi olla varma, mutta usein kokeilemme uutta. Välillä menee vikaan, mutta onneksi aika usein kuitenkin saadaan hommat toimimaan. Yrittäjänä pidän arvona myös sitä, että työntekijät viihtyvät ja haluavat hoitaa oman osuutensa pienyrityksen töistä, jotta kaikki toimii saumattomasti.

 

Miten tutustuit Balmuiriin?

Törmäsin Balmuiriin ja sen alussa olevaan tarinaan mediassa vuoden 2012 lopulla. Vuonna 2013 tutustuin Balmuiriin tarkemmin Tukholmassa Formex-messuilla. Ihanaa tavaraa oli niin paljon, että oli vaikea päättää millä tuotteilla aloittaisimme. Aluksi meille tuli Helsinki- ja Dawn-huiveja, pellavaisia keittiötekstiilejä sekä kid mohair -vilttejä, mutta nyt valikoimaa on aika paljon enemmän. On aivan ihanaa, että loppuvuodesta 2018 saimme oman shop-in-shopin Balmuirin tuotteille. 

 

Kuinka valitset tuotteet, joita haluat myydä liikkeessäsi?

Valitsemme tuotteita ja tuotemerkkejä, joita itsekin käyttäisimme. Nyt jo pitkään tätä työtä tehneenä tuotemerkit myymälässämme ovat aika pitkälle vakiintuneet, mutta välillä löytyy kivoja uusia juttuja, joita emme pysty vastustamaan

Millan Putiikki BalmuirMillan Putiikki Balmuir

 

 

Mikä Balmuirin tuotteissa vetoaa sinuun?

Kestävät luonnonmateriaalit ovat mielestäni ihan parasta Balmuirissa sekä ajaton design. Pidän myös siitä, että arkeen voi saada luksusta suomalaisen tuotemerkin tuotteilla. Ei tarvitse aina turvautua italialaiseen tai ranskalaiseen.

Suomalaisuus on upea arvo, ja yritämmekin jatkuvasti löytää asiakkaillemme kauniita ja laadukkaita kotimaisia tuotemerkkejä. Balmuir sopii juuri tähän arvoon loistavasti.

 

Mitkä ovat suosikkituotteitasi Balmuirilta?

Helsinki-huivi on ikuinen luottoasusteeni. Pidän omiani sekä sisällä, että ulkona. Uusi Aurora-pipo on myös noussut omaksi suosikikseni, mutta tulevan syksyn uutuuksissa on paljon sellaista ihanaa, jotka pääsevät varmasti omalle suosikkilistalleni.

Tutustu Balmuirin kevään uutuuksiin >>

 

Millaisia visioita teillä on tulevaisuudelle?

Uskon, että tällainen pienyritys ei ole koskaan valmis. Haluan oppia itse paremmaksi vielä monella saralla työhöni liittyen, joten kehittyminen on yksi visioni. Tietenkin elämyksellisen ja viihtyisän myymälän luominen kaudesta toiseen vaatii uutta inspiraatiota ja sen toteuttamista monta kertaa vuoden aikana. Tässäkin suhteessa parhaat yhteistyökumppanit auttavat viemään näitä visioita eteenpäin.

 

Lisätietoa Balmuirin tukkumyynnistä: Balmuir Tukkumyynti. Puh: +358-40-705-6353 / E-mail: sales@balmuir.com

Tutustu Millan Putiikkiin verkossa >>