Bellagio-pellavapyjama - Meleerattu Tummanharmaa

0,00 €

Valitse määrä:

Balmuir Bellagio -pellavapyjama on erittäin pehmeä ja miellyttävä asuste. Käytä pyjamaa oloasuna, yöasuna tai vaikkapa rentoina kesäasuna - se on laadukas ja kaunis asu käytettäväksi ympäri vuoden. Bellagio-pyjama on hyvin kevyt ja hengittävä ilmavan, laadukkaan pellavan ansiosta. Pyjama sopii malliltaan sekä naisille että miehille. 


Huomioithan, että pellava on luonnonkuitu ja siksi siitä irtoaa nukkaa erityisesti ensimmäisten pesukertojen yhteydessä.


Kuvaus
Väri: Meleerattu tummanharmaa
Koko: XS, S, M, L, XL
Hoito-ohje: Konepesu 40°C asteessa. Pesu erillään muista tekstiileistä.
Pakkaus: Balmuir-lahjapaketointi

Yksityiskohdat

EN The stonewashed European linen makes Balmuir Bellagio linen pyjamas soft and comfortable. Wear the pyjamas as homewear, nightwear or use the pants as relaxed summer trousers all day round . The pyjamas are lightweight and breathable for all seasons. The design fits both women and men. FI Balmuir Bellagio pellavapyjama on erittäin pehmeä ja miellyttävä asuste. Käytä pyjamaa oloasuna, yöasuna tai vaikkapa rentoina kesähousuina. Pyjama on hyvin kevyt ja hengittävä, eli sopii käytettäväksi kaikkina vuodenaikoina. Malli sopii sekä naisille että miehille. DESCRIPTION Material: 100 % linen Colour: Dark grey melange Size: XS - XL Product care: Machine wash at 40° degrees. Wash seperately. Package: Balmuir gift box

Lisätiedot

Tuotekoodi bellagio-linen-pyjamas-100-linen-dark-grey-melange