Balmuir lohennahka korttikotelo

179,00 €

Saatavilla heti

Merkkien määrä enintään: 3

Balmuir-lohennahkalompakko on valmistettu sertifioitujen luonnonmukaisesti kalaa kasvattavien tilojen lohennahasta. Korttikotelon päällinen on aitoa lohennahkaa ja kotelon sisäosa lampaan nappanahkaa. Nahka on värjätty ympäristöystävällisiä, 100% kromivapaita värjäysmenetelmiä käyttäen. Hieno lohennahka on hyvin pehmeä ja kestävä materiaali, jonka pinta ja kuviointi on ainutlaatuinen. Lohennahka on kestävämpää kuin monet muut luonnonnahat. Balmuir-korttikotelo on elegantin siro, mutta tilava säilytyskotelo jopa 10 kortille. Lohennahkainen korttikotelo on myös upea lahja.


Halutessasi saat tuotteeseen maksuttoman monogrammipainatuksen verkkokaupassa syöttämällä nimikirjaimet alla olevaan kenttään. Jälkikäteen tuote on mahdollista personoida näyttämällä mukana toimitettavaa aitoustodistusta Balmuir Brand Store’ssa Helsingissä. Kuvissa on mallikuva monogrammista. Kirjasinkorkeus on 1 cm. Voit lisätä maksimissaan 3 merkkiä (vain isot kirjaimet, myös piste lasketaan yhdeksi merkiksi).


Huomioithan, että personoiduilla tuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta. Toimitusaika on noin 2 viikkoa pidempi.


Toimitamme kaikki tuotteet kauniissa, silkkinauhoin viimeistellyssä Balmuir-lahjapakkauksessa.

Kuvaus
Materiaali: Lohennahka
Väri: Night blue
Koko: 10x7x1.5cm
Pakkaus: Balmuir-lahjapaketointi

Yksityiskohdat

Balmuirin lohennahkainen korttikotelo on valmistettu sertifioitujen luonnonmukaisesti kalaa kasvattavien tilojen lohennahkasta. Hieno lohennahka on hyvin pehmeä ja kestävä materiaali, jonka pinta ja kuviointi on ainutlaatuinen. Lohennahka on kestävämpää kuin monet muut luonnonnahkat. Balmuir-korttikotelo on elegantin siro mutta tilava säilytyskotelo jopa 10 kortille. Valikoimassamme on tarjolla kolme modernia väriä. Lohennahkainen korttikotelo on myös upea lahja.

Lisätiedot

Tuotekoodi 690100618